Fotografije iz ugla Ivana M. Grdinića

Izložba, čije je polazište bila Botanička bašta Danijela Vinceka u Dulovinama, biće otvorena večeras u Podorici u KIC-u “Budo Tomović”

1554 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Ivan M. Grdinić
Foto: Ivan M. Grdinić

Izložba fotografija Ivana M. Grdinića “Iz mog ugla” biće otvorena danas u izložbenom holu Kulturno-informativnog centra “Budo Tomović” u 19 sati časova. Postavka obuhvata 27 fotografija, a otvoriće je fotograf Balša Rakočević.

”Inspirativno polazište mladom fotografu za ovu izložbu bila je Botanička bašta Danijela Vinceka u Dulovinama, u kojoj je Grdnić više godina radio”, navodi se u saopštenju iz KIC-a povodom najave događaja.

Ivan M. Grdinić je rođen 1988. godine. Diplomirao je na Fakultetu za poslovnu ekonomiju. Turistički je vodič sa licencom i vlasnik turističke agencije. U botaničkoj bašti je radio šest godina. Dugi niz godina se bavi fotografisanjem, a pored toga ljubitelj je prirode i planinarenja.

Iz KIC-a napominju da se događaj organizuje uz poštovanje aktuelnih mjera Instituta za javno zdravlje Crne Gore, a izložba će biti dostupna za javnost do 12. novembra.

Bonus video: