Nastupaju najbolji studenti Muzičke akademije sa Cetinja

Kao dio KotorArt Pjace od filozofa i međunarodnog projekta Modifying Error 404: ka zelenim, digitalnim i inkluzivnim društvima, biće održani Sustainable talks, u Kreativnom habu u Starom gradu

1512 pregleda 0 komentar(a)
Foto: KotorArt
Foto: KotorArt

Najbolji studenti Muzičke akademije sa Cetinja nastupiće večeras u 21 čas u crkvi Sv. Duha u Kotoru u okviru programa KotorArt Talenti.

Partneri koncerta su Univerzitet Crne Gore i Muzička akademija Cetinje.

Kao dio KotorArt Pjace od filozofa i međunarodnog projekta Modifying Error 404: ka zelenim, digitalnim i inkluzivnim društvima, održaće se Sustainable talks, u Kreativnom habu (Creative hub) u Starom gradu, u Kotoru, takođe u 21 sat. Publika će imati priliku u okviru EKOtorArta prisustvovati diskusijama na aktuelna pitanja očuvanja lokalnih i regionalnih prirodnih resursa. Učesnici su: muzičar i ekološki aktivista Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, Paola Petričević i džez kvartet Jailhouse.

Predstavnici više od 20 organizacija prisustvovaće Ljetnoj školi za digitalna prava, koju organizuje SHARE fondacija. Stručna izlaganja će rezultirati efikasnijim umrežavanjem i transferom znanja, a uključene organizacije će dobiti priliku da se zajednički bave pitanjima digitalnih prava u regionu. Prva izlaganja održaće se večeras u crkvi Sv. Antuna u Perastu, u 20 sati i takođe su dio projekta Modifying Error 404: ka zelenim, digitalnim i inkluzivnim društvima, podržanog od strane Fondacije za otvoreno društvo.

Bonus video: