San ljetnje muzičke noći u Porto Montenegru

Članovi čuvene Berlinske filharmonije, okupljeni u triju, nastupili su sinoć, izvodeći djela Mocarta, Mendelsona, Pjacole i Geršvina

2668 pregleda 0 komentar(a)
Foto: KotorArt
Foto: KotorArt

Perspektivni mladi umjetnici iz Berlina svojim nastupom oduševili su publiku u Tivtu. Posjetioci KotorArt Don Brankovih dana muzike slušali su austrijskog klarinetistu Andreasa Otenzamera, koji je nastupio sa dvojicom prijatelja, violinistom Daišinom Kašimotom i pijanistom Hoseom Galjardom. Oni su se predstavili repertoarom koji je bio obojen uticajima džeza i argentinskog tanga, što je naišlo na oduševljenje publike.

Članovi čuvene Berlinske filharmonije, okupljeni u triju, nastupili su sinoć, Domu Vojske u Porto Montenegru. Na programu su bila djela Mocarta, Mendelsona, Pjacole i Geršvina.

Partneri koncerta su: Ambasada Njemačke, Porto Montenegro, Henley & Partners, Regent Porto Montonegro I Sotheby’s International Realty.

Međunarodni festival KotorArt ovog ljeta se održava u periodu od 1. jula do 14. avgusta, sa bogatim i raznovrsnim programom, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija i Opštine Kotor, uz podršku Evropske unije, Fonda za Zapadni Balkan, Fondacije za otvoreno društvo, brojnih ambasada u Crnoj Gori i drugih značajnih partnera i sponzora.

Bonus video: