Besplatan bioskop pod vedrim nebom

Ispod Sat kule večeras očekuje se projekcija filma ''Chase'', sa Džeraldom Batlerom u glavnoj ulozi

3354 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Prvi put na crnogorskom primorju,u Herceg Novom, tokom jula i avgusta meseca, odvijaće se jedinstveni dogadjaj na otvorenom, ljetnji bioskop “OPEN AIR CINEMA HERCEG NOVI”.

U narednih 30 dana, uz besplatan ulaz, Novljani i gosti imaće prilike da na raznim lokacijama uživaju u bioskopskim izdanjima od najnovijih blokbastera, preko dječijih izdanja do filmskih klasika. Program "Pod zvijezdama sa filmskim zvijezdama" počeo je na plaži "Žalo" na Škveru, svečanim otvaranjem i projekcijom filma "Official competition", čija je premijera održana u martu, a u kojem glavne uloge tumače Antonio Banderas i Penelope Kruz.

Ovogodišnji program namenjen je svim generacijama, te i najmlađi i stariji posetioci mogu da uživaju. Pripremili smo najnovija filmska ostvarenja domaće i svetske kinematografije. Na repertoaru će se naći filmovi koje ste niste gledali, ali i kultni filmovi koje zasigurno obožavate. Na filmskom platnu prikazivaće se avanturistički filmovi, komedije, akcioni filmovi, animirani dečiji filmovi, porodični filmovi, drame itd..

“OPEN AIR CINEMA”, održaće se na više lokacija u Herceg Novom.

U narednim danima uslijediće filmski program na Trgu Nikole Đurkovića, ispod Sat kule večeras očekuje se projekcija filma ''Chase'', sa Džeraldom Batlerom u glavnoj ulozi.

Za mališane će na Trgu Nikole Đurkovića biti prikazane projekcije animiranih filmova za djecu i to Ričard Roda, The Wolf and the White Lion, kao i School of Magical Animals. Ulaz za sve projekcije je besplatan.

Manifestacija traje do 19.avgusta. Cjelokupan program po danima i tačne lokacije biće objavljene na sajtu i društvenim mrežama Turističke organizacije Herceg Novi i na društvenim mrežama OPEN AIR CINEMA. Takođe, program će biti objavljen i na svim lokacijama turističkog info biroa u Herceg Novom.

Organizator manifestacije su Turistička oranizacija Herceg Novi i Open Air Cinema.

Bonus video: