Nagradna akcija Vijesti: Tijana i Jasmin osvojili ulaznice za predstavu "Bladi mun"

Rediteljka i scenaristkinja Ana Đorđević je specijalno za CNP napisala novu verziju, svoje drame "Crna kutija", nastale po uzoru na film "Savršeni stranci", a nazvala ju je "Bladi mun"

2564 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz predstave, Foto: Duško Miljanić
Detalj iz predstave, Foto: Duško Miljanić
Ažurirano: 18.10.2022. 13:49h

Tijana Radulović i Jasmin Murić osvojili su po dvije ulaznice za predstavu Ane Đorđević "Bladi mun" koja se igra u srijedu 19. oktobra u 20 časova na velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta (CNP).

U saradnji sa CNP, Vijesti su organizovale nagradnu akciju.

Tijana i Jasmin su čitaoci portala Vijesti koji su prvi poslali ime, prezime i broj telefona na mail portal@vijesti.me i tako dobili po dvije ulaznice.

Rediteljka i scenaristkinja Ana Đorđević je specijalno za CNP napisala novu verziju, svoje drame "Crna kutija", nastale po uzoru na film "Savršeni stranci", a nazvala ju je "Bladi mun".

Radnju je smjestila u crnogorskom miljeu, sa donekle izmijenjenim odnosima, produbljenim sukobima i sa dodatim još jednim licem - Sunčicom.

U predstavi igraju Branka Otašević, Sanja Vujisić, Nikola Perišić, Kristina Stevović Obradović, Aleksandar Gavranić, Filip Đuretić, Maša Božović i Stevan Vuković.

Bonus video: