Budi u Budvi donosi bogat program

TO i Opština Budva najavljuju bogat program tokom decembra, akcenat stavljen na najmlađe

4532 pregleda 0 komentar(a)
Plakat manifestacije “Budi u Budvi”, Foto: Jelena Balabusic
Plakat manifestacije “Budi u Budvi”, Foto: Jelena Balabusic

U susret novogodišnjim praznicima i u cilju podizanja kvaliteta sadržaja u periodu van glavne turističke sezone, TO Budva i Opština Budva i ove godine organizuju manifestaciju “Budi u Budvi” koju građani i turisti, a posebno oni najmlađi, sa radošću čekaju.

“Od subote, 2. decembra svakog vikenda narednog mjeseca posjetioce očekuje bogat muzički i zabavni program na trgu ispred Starog grada, namijenjen prije svega djeci. Folklorni nastupi, plesni performansi, priredbe, dnevne žurke, kreativne radionice, dječije predstave, facepainting i još mnogo toga biće sastavni dio programa ove lijepe manifestacije”, saopštili su iz TO Budva.

Ovog vikenda, kako ističu, program će početi u 11 sati i u subotu i u nedjelju, a podrazumijevaće kreativne radionice “Jesenji mali žuti padobranci”, priredbe lokalnih vrtića, nastup folklornog društva “Stara Budva”, akcije rent a party, facepainting i “Colors of Budva”, kao i animaciju “Jesenja žurka” u organizaciji Kreativci.me.

“Nakon završenog dječjeg programa, u subotu, 2. decembra od 13 sati na istom mjestu Turistička organizacija opštine Budva, reagujući na apel lokalne televizije i portala, organizuje akciju prikupljanja knjiga za budvanske biblioteke na otvorenom. Svi zainteresovani mogu biti dio ove društveno-odgovorne akcije i donijeti po jednu do dvije dobro očuvane knjige u periodu do 15 sati”, naglašavaju iz TO Budva.

Prikazivanje pet dječjih predstava, kako dodaju, biće organizovano u sali SMŠ “Danilo Kiš” od ponedjeljka, 4. decembra do petka, 8. decembra svakog dana od 18 sati. U okviru manifestacije “Budi u Budvi” u zoni Starog grada već su postavljeni i sportski tereni za košarku, fudbal, teqball, stoni tenis i šah.

Bonus video: