“Dečije povrede” o ljubavi

Predstava koja opisuje platonski emotivni odnos junaka koje igraju Sloboda Mićalović i Vuk Kostić, biće izvedena sjutra u Kotoru

1029 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Predstava "Dečije povrede" u režiji Ivana Vukovića, glumački duo Sloboda Mićalović i Vuk Kostić izvešće sjutra u Kotoru, u Kulturnom centru "Nikola Đurković" u 20 časova.

Djelo "Dečije povrede" je crna i romantična komedija, melodrama, koju je američki dramski pisac Džozef Radživ napisao 2011. godine.

"Riječ je o duo drami koja prikazuje toplu, ljudsku priču između dvoje naizgled sličnih individua, podjednako nesrećnih i usamljenih, koji se sreću tokom razdoblja od tri decenije. Drama se odvija nehronološki, vremenski skače u prošlost, onda ide iznenada u budućnost, da bi se vratila u sadašnjost, što doprinosi dinamici i atraktivnosti radnje", ističe se u najavi.

Komad opisuje platonski emotivni odnos junaka.

"Oni se od njihove osme do 38. godine susreću najviše u ambulanti, vidaju svoje rane, odnosno kako naziv kaže - dječije povrede, koje su i psihološke, fizičke, na svaki način bolne, kroz patnju i neprijatnosti, a dirljivo je kako kroz razvojni put njihove veze tokom 30 godina, iako su sa nekim drugim osobama u ljubavi, zapravo nikada ne odustaju jedno od drugog", dodaje se u saopštenju.

Bonus video: