U Nikšiću „Ljubav kao magija” na Svjetski dan pozorišta za djecu i mlade

Predstavom iz Beograda Nikšićko pozorište obilježava Svjetski dan pozorišta za djecu i mlade

1580 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Povodom Svjetskog dana pozorišta za djecu i mlade 20. marta, u Nikšićkom pozorištu će sjutra u terminima od 10 i 12 časova, biti izvedena predstava “Ljubav kao magija”, “Pan teatra” iz Beograda.

Tekst i režiju potpisuje Aleksandra Đurić, a scenografiju Đuro Đurašković i Ivan Pantelić, dok u predstavi igraju: Tomislav Magi, Aleksandra Arizanović i Mario Šaran.

“Ovo je priča o ljubavi i magičnim trenucima koje pamtimo zauvijek. Priča počinje tako što dječak Mateja crta u parku. Dok pokušava da uradi domaći zadatak, u park dolazi neobičan gospodin i sjeda na dječakovu klupu. I tu počinje priča o neobičnom prijateljstvu i slučajnim susretima, koje pamtimo cijelog života i koji nam mogu promijeniti život. Gospodin Magi pomoću magije i mudrosti pomaže dječaku da osvoji srce djevojčice u koju je Mateja dugo zaljubljen”, piše u najavi.

Predstava je namijenjena djeci do deset godina i traje 45 minuta. Termin u 10 je rezervisan za organizovani dolazak djece iz predškolskih ustanova, dok je termin u podne slobodan.

Bonus video: