IZBOR LJEPOTICA

Mis Crne Gore: Predstaviću nas na najljepši način

Od 126 učesnica najveće šanse za pobjedu daju se Roleni Štraus iz Južne Afrike, Kojal Rani iz Indije, Kortni Torp iz Australije i Anastasji Kostenko iz Rusije
2 komentar(a)
Nataša Novaković, Foto: Privatna arhiva
Nataša Novaković, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 13.12.2014. 12:04h

Ovogodišnji izbor za Mis svijeta koji se održava u Londonu okončaće se sjutra, a Crnu Goru će predstavljati Nataša Novaković.

Osamnaestogodišnja ljepotica iz Podgorice trenutno je na 14. mjestu kladioničarskog sajta oddschecker.com po šansama za titulu zvanično najljepše žene na svijetu. Ona je dobila do sada najbolje prognoze od svih učesnica iz Crne Gore na izboru za Mis svijeta.

"Iako se ovo divno iskustvo privodi kraju, ipak se radujem povratku u svoju zemlju i susretu sa porodicom i prijateljima koji mi mnogo nedostaju. Obećavam da ću u nedjelju dati sve od sebe i predstaviti nas na najljepši način. Hvala na velikoj podršci koja mi jako puno znači", napisala je najljepša djevojka Crne Gore na svojoj Facebook stranici.

Od 126 učesnica najveće šanse za pobjedu daju se Roleni Štraus iz Južne Afrike, Kojal Rani iz Indije, Kortni Torp iz Australije i Anastasji Kostenko iz Rusije. Prate ih predstavnice Meksika, Brazila, Mađarske, Francuske, Litvanije...

Nešto manje šanse da se popne na postolje od Novakovićeve po kladionicama imaju predstavnice Hrvatske i Srbije, dok su ostale djevojke iz regiona daleko iza. Kladioničari najmanje cijene predstavnice Južne Koreje, Nepala i Mijanmara.

Novakovićeva se od kada je stigla u London prošlog mjeseca sa predstavnicama 126 zemalja takmičila u sportu, predstavljala nacionalni kostim i učestvovala u humanitarnoj aukciji, a žiriju je kao svoj talenat predstavila pjevanje i izvela pjesmu "I Dreamed a Dream" iz mjuzikla "Les Miserables".

Voditelj 64. izbora za Mis svijeta biće mladi velški glumac Tim Vinsent, a društvo će mu praviti prošlogodišnja pobjednica izbora Megan Jang. Sjutra će u Londonu, dok žiri bude odlučivao o pobjednici, publiku zabavljati elektro pop zvijezda Sky Blu, član grupe LMFAO, kao i trenutno najpopularniji britanski boj bend The Vamps.