Serija "Najbolje vožnje motorom" snimaće se i u Crnoj Gori

Serija koja se emituje u 133 zemlje svijeta počela je sa prikazivanjem 2006, a njena ekipa do sada je posjetila Južnu Afriku, Australiju, Njemačku, SAD i Veliku Britaniju
112 pregleda 5 komentar(a)
Henri Kol, Foto: Facebook.com
Henri Kol, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 01.10.2014. 17:57h

Trinaesta sezona serije "Najbolje vožnje motorom" Travel Channela odvijaće se na Balkanu. Šou će voditi Henri Kol, motorista koji je obišao gotovo cijeli svijet, a koji je 90-ih godina prošlog vijeka kao kamerman pratio ratove na ovim prostorima i raspad Jugoslavije.

On je najavio da će na proljeće krenuti snimanje njegovog dvije hiljade kilometara dugog puta kroz Hrvatsku, BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Srbiju, a počeće u Istri.

"Kao kamerman sam 90-te proveo na Balkanu, a sada želim da se vratim i provozam kroz taj region kako bih vidio koliko su se stvari promijenile, ali i da bih otkrio neke od najboljih puteva za vožnju motorom. Jedva čekam da počnem", izjavio je Kol.

Serija koja se emituje u 133 zemlje svijeta počela je sa prikazivanjem 2006, a njena ekipa do sada je posjetila Južnu Afriku, Australiju, Njemačku, SAD i Veliku Britaniju.

Trenutno se prikazuje 12. sezona koja nosi naziv "Australijska pustoš".

Bonus video: