Da li ste emotivno zreli?

Donosimo priču i mladog 20 godišnjeg kuvara Milana Kokotovića iz Budve, koji se već našao u životnom pozivu. Kreativnost, rad i beskrajno maštanje u kuhinji su ono što ovaj poziv čini izazovnim za ovog mladog momka
0 komentar(a)
život 01.08.2018.
život 01.08.2018.
Ažurirano: 01.08.2018. 06:14h

U novom broju današnjeg poklon dodatka 'Život', koji izlazi samo uz 'Vijesti' donosimo test koji vam otkriva vašu emotivnu zrelost, kako se ponašate u ljubavi i da li imate povjerenja u svog partnera

Donosimo priču i mladog 20 godišnjeg kuvara Milana Kokotovića iz Budve, koji se već našao u životnom pozivu. Kreativnost, rad i beskrajno maštanje u kuhinji su ono što ovaj poziv čini izazovnim za ovog mladog momka.

Voće je ljeti obavezno! Kupujte i jedite sezonsko voće kojeće na najbolji mgući način utoliti žeđ, osvježiti vas i obezbijediti sve namirnice koje su neophodne za dobro funkcionisanje tijela.

Tri znaka hormonskog disbalansa. Pročitajte koje simptome donosi disbalans hormona, koje žene osjete jednom mejsečno, ali ni muškarci nijesu toga pošteđeni.

Kako pronaći smisao u poslu? Da bi se na poslu osjećali motivisano, zaposleni treba da imaju osjećaj da je njihov posao značajan i u skladu s njihovim vrijednostima.

Ukoliko vam je dosadno da svakog dana smišljate što ćete za ručak, pronađite u našem dodatku predloge za laganu i brzu hranu.

Ove i još drugih interesantnih tema pročitajte u današnjem broju poklon dodatka 'Život'.

Čitajte "Vijesti".

Bonus video: