Da li znate zašto pljevaljska jela pričaju 100 jezika?

U današnjem novom broju dodatka Život pročitajte i naučite 12 pravila život koje je definisao kanadski klinički psiholog Džejson Peterson. Želiš da budeš bolji čovjek? Počni od pretpostavke da većinu stvari koje govoriš nisi ti izmislio, niti si siguran da vjeruješ u njih
1 komentar(a)
Život
Život
Ažurirano: 16.05.2018. 10:12h

Pljevaljska jela na tri svjetska jezika.

"Objavljivanje pljevaljskog kuvara najbolji je način promocije, očuvanja i zaštite bogate kuvarske kulturne baštine starog grada Pljevalja...", kazala je Ismeta Džakić, diplomirana pravnica koja svake godine organizuje manifestaciju na kojoj se izlažu tradicionalna pljevaljska jela kako bi ih sačuvala od zaborava.

Jedan od najvećih problema muškaraca nakon 40-te godine je impotencija. Ljekari tvrde da se liječi a da seks nije mehanika. Ukoliko vam nije udobno u seksu, veće su šanse za probleme sa erekcijom.

Jedan od najomiljenijih začina, cimet je odličan protiv brojnih infekcija i upala. Kako da iskoristite moć prirode pročitajte u dodatku "Život" koji izlazi svake srijede samo uz Vijesti. U našem testu otkrijte koliko ste emotivni, a što vam kažu zvijezde pričitajte u nedjeljnom horoskopu.

Živite Život!

Bonus video: