Villa Geba u ulozi "vašeg drugog doma"

Dostupni su paketi sa dnevnom upotrebom (50 eura po osobi) spa centra uz opcije ručka (80 eura po osobi) i masaže (120 eura po osobi), koji će Vas razmaziti i potpuno opustiti

39778 pregleda 0 komentar(a)
Vila Geba, Foto: Vila Geba
Vila Geba, Foto: Vila Geba

Boutique Hotel

Villa Geba, u ulozi ‘’vašeg drugog doma’’, odiše blaženstvom i savremenim luksuzom. Smještena na padini Svetog Stefana, poput orlovog gnijezda ponosno predstavlja savršeno sklonište za hedonističke doživljaje. Villa Geba broji 4 apartmana helenističkog duha, a svaki nosi ime jedne od grčkih boginja; Selene, Elena, Harmonia i Salma. Ušuškana pored svoje zadivljujuće sestre, Appolonia, dupleks vila od 180m² krije 4 moderno dizajnirane luksuzne sobe uklopljene u ekskluzivni objekat i čini idealno utočište za odmor sa prijateljima i porodicom.

Restoran Muse

Za ljubitelje gurmanstva, crnogorsko-francuska kuhinja i gostoprimstvo dio su ključnih tradicija koje čine Umjetnosti Življenja, onoga što Francuzi zovu ‘’L'Art de Vivre’’. Spajanje domaćih sastojaka sa francuskim tehnikama je usavršeno od strane šefa kuhinje Olivie Meli, pa za Vas svakoga dana priprema degustacioni meni od tri ganga u skopu specijalne ponude, po cijeni od 34 eura, koristeći samo najsvježije namirnice.

Goddess Spa

Ova ljupka oaza mira će Vas natjerati da se osjećate kao da ste upravo ušli u raj. Infinity pool, veliki đakuzi, hammam, sauna kao i specijalni tretmani francuskog renomiranog stručnjaka za ljepotu- Terrake, čine naš spa kutak. Dostupni su paketi sa dnevnom upotrebom (50 eura po osobi) spa centra uz opcije ručka (80 eura po osobi) i masaže (120 eura po osobi), koji će Vas razmaziti i potpuno opustiti. Kao praznični specijal, Spa Gift Card-ovi su spremni za sezonu darivanja!