Jedinstvena nagrada dodijeljena Blue Kotor Bay-u

Turisti širom svijeta koriste Tripadvisor kako bi se informisali o 8.8 miliona različitih smještajnih i ugostiteljskih objekata, analizirajući 878 miliona komentara koje drugi putnici pišu za specifične lokacije i objekte

26551 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Blue Kotor Bay
Foto: Blue Kotor Bay

Krolbay d.o.o. glavni je investitor i ponosni vlasnik hotelskog kompleksa BLUE KOTOR BAY Premium Spa Resort, koji se otvorio prošle godine u julu, u jeku pandemije, a koji je turističku ponudu Crne Gore obogatio sa novouređenim modernim smještajnim jedinicama, kongresnom dvoranom, wellness i spa centrom, medicinskim centrom, gourmet restoranima i barovima, prekrasnom prirodnom plažom, yoga deckom, marinom, šetalištem – sve na nivou hotela sa 5 zvjezdica.

Blue Kotor Bay
Blue Kotor Bayfoto: Blue Kotor Bay

Turisti širom svijeta koriste Tripadvisor kako bi se informisali o 8.8 miliona različitih smještajnih i ugostiteljskih objekata, analizirajući 878 miliona komentara koje drugi putnici pišu za specifične lokacije i objekte.

Blue Kotor Bay
Blue Kotor Bayfoto: Blue Kotor Bay

Predan i požrtvovan rad našeg tima doprinio je da su upravo turisti koji su nas posjetili prepoznali Blue Kotor Bay kao novi BEST of the BEST hotel, čime smo se pozicionirali pored ostalih istaknutih i veoma luksuznih destinacija širom svijeta.

Blue Kotor Bay
Blue Kotor Bayfoto: Blue Kotor Bay

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort će i dalje raditi na doprinosu pozicioniranja cijele Crne Gore na mapi jedinstvenih, svjetskih destinacija, te ćemo i dalje imati za osnovni cilj predstavljanje našeg predivnog Kotora svim potencijalnim gostima. Bićemo primjer i dobar lider na tržištu i postavljati benchmark u industriji, kako bi se svi zajedno razvijali za opšti napredak.

Blue Kotor Bay
Blue Kotor Bayfoto: Blue Kotor Bay