Garsonjere i studio apartmani u Budvi po super povoljnim cijenama

Odmah useljive garsonjere i studio apartmani u Budvi, površine već od 25m2, dostupni su po super povoljnim cijenama već od 37000€. U popularnom “The Old Bakery” kompleksu” u ponudi su još i komforni dvosobni i trosobni stanovi.

25002 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Novi Volvox
Foto: Novi Volvox

U popularnom kompleksu “The Old Bakery” u Budvi, garsonjere i studio apartmane površine već od 25m2, sada je moguće kupiti po super povoljnim cijenama koje se kreću već od 37000€. Garsonjere i studio apartmani su odmah useljivi, uknjiženi i spremni za stanovanje ili izdavanje što znači da potencijalni kupci imaju mogućnost za brz povrat svoje investicije.

Izuzetna lokacija “The Old Bakery” kompleksa u Budvi omogućava mir i odmor, a u isto vrijeme blizinu svih neophodnih sadržaja. Kompleks se nalazi na samo 10 minuta hoda od centra Budve i 20 minuta od Starog grada. Smješten je neposredno uz zelenu oazu brda Dubovica što omogućava strujanje svježeg vazduha i mir od gradske vreve. Uz blizinu zelenog prirodnog ambijenta, ovi stanovi su nedaleko i od javnog parka, a posebna pogodnost je i minimalna udaljenost od topliškog puta i zaobilaznice. Ukoliko želite brz izlazak iz Budve, ovo je idealna lokacija za odlazak do Tivta i Kotora i obližnjih plaža Jaz, Trsteno, Ploče itd. Orijentacija kompleksa ka jugoistoku, blizina brda Dubovica i putne zaobilaznice omogućavaju mir i odmor kao i nesmetano kretanje kroz grad bez zadržavanja i saobraćajnih gužvi.

U ovom kompleksu, kompanija Novi Volvox, osim garsonjera i studio apartmana nudi i stanove većih kvadratura, komforne dvosobne i trosobne stanove.

Najsavremenije metode gradnje i kvalitetni materijali obezbjeđuju maksimalan komfor, a veći broj stanova prodaje se i sa pripadajućim garažama što je dodatna povoljnost za sve koji žele komfor i bezbrižnost.

Novi Volvox
foto: Novi Volvox

Kompanija Novi Volvox nudi i luksuzne stanove u Soho City kompleksu, u jednom od najsunčanijih evropskih gradova – Baru, koji su locirani na samo 250m od mora. Idealna pozicija, blizina šetališta uz more kao i maslinjaka čini ovaj kompleks mjestom za pravo uživanje. Osim izuzetnog komfora stanova, kvaliteta gradnje i pozicije u samom gradu, dosadašnji kupci posebno su cijenili brz i lak izlazak na magistralni put kao i blizinu Ade Bojane i ulcinjskih plaža.

Više informacija o ovoj ponudi može se dobiti pozivom na +382 (0)67 44 88 22 (klasičan i Viber poziv) ili putem e-mail adrese nekretnine@novivolvox.me