Dani gastronomije u ''Panvelu''

Kompanija ''Panvel'', jedan od lidera u potpuno novom konceptu trgovine na našem tržištu ''Foodservice'' nudi savremen pristup snabdijevanju hotelskih, ugostiteljskih kao i svih objekata koji posluju po principu HoReCe.

38132 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Panvel
Foto: Panvel

Portofoliom od preko 1500 artikala koje distribuira od preko 40 svetski poznatih brendova u ''Food service supply'' industriji, pouzdanom i efikasnom dostavnom flotom sa više od 30 vozila, sa vrlo kratkim rokom isporuke od 12-24 sata od momenta zahtjeva kupaca, ''Panvel'' je nova snaga na našem tržištu.

Osnovni princip ''Panvel''-a : '' Sve za Vaš hotel, restoran, piceriju, fast food , poslastičarnicu ili pekaru'' – obuhvata širok spektar usluga koji se nude ne samo klasičnog snabdijevanja kupac-potrošač. Naša kompanija gradi dugoročne i partnerske odnose sa svojim klijentima – optimimizujući najosjetljiviji dio jednog objekta – nabavku.

Zato želimo da nas upoznate bliže. Da nam budete gosti u našoj Inova Gastro Academiji, gde smo od 14-16. Marta za Vas pripremili Sajam naših proizvoda. Sajam HoReCe. Cilj nam je da se upoznate sa nama, da Vam prezentujemo proizvode, gde družeći se sa našim komercijalnim timom možete razmeniti ideje, definisati nabavne strategije za 2024-tu godinu i sagledati nas onog ugla kome svi težimo – partnerskog ugla.

Mi Vam obećavamo puno pozitivne energije, domaćinski doček i pruženu ruku za dobar poslovni dogovor.

Ukoliko je Vaš ugostiteljski objekat zainteresovan za uspostavljanje saradnje – pozivamo Vas da rezervišete vaše mjesto preko maila info@panvel.me ili broja telefona +382 69 966 618 svakim radnim danom od 08-16h;

Dobro nam došli.

Vaš ''Panvel'' – Podgorica

4. Jula 62