Ploom: savršen spoj tradicije i tehnologije

Ploom, novi uređaj za zagrijavanje duvana, nakon spektakularnog debija na 19 tržišta, stigao je i u Crnu Goru. Ovaj uređaj, osmišljen u Kaliforniji, i prilagođen potrebama odraslih potrošača, koristi inovativnu i jedinstvenu HeatFlow tehnologiju usavršenu u Japanu, pružajući autentično i zaista jedinstveno iskustvo.

27753 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Japan Tobacco International
Foto: Japan Tobacco International

Tržište grijanih bezdimnih duvanskih proizvoda u Crnoj Gori iz godine u godinu bilježi značajan rast, vođeno promjenom potrošačkih preferencija ka alternativnim proizvodima sa potencijalno smanjenim rizikom. Takođe, crnogorski potrošači pokazuju sve veću sklonost ka modernim, stilizovanim i tehnološki naprednim uređajima za zagrijavanje duvana, koji često dolaze s mogućnošću prilagođavanja i elegantnim dizajnom, zadovoljavajući takve zahtjeve.

Japan Tobacco International
foto: Japan Tobacco International

Ploom X Advanced se izdvaja po svojoj ekskluzivnoj tehnologiji, izuzetnoj snazi, jednostavnosti korišćenja i uzbudljivom dizajnu: „Ovaj uređaj je nastao kao rezultat posvećenosti kompanije JTI zadovoljavanju potreba potrošača, ali i praćenju najnovijih trendova. Za odrasle konzumente istančanog ukusa ovo je vrlo unikatna i najsrodnija alternativa“, kažu u kompaniji Japan Tobacco International (JTI), vodećoj duvanskoj kompaniji u Crnoj Gori i naglašavaju da je ovo novo poglavlje u poslovanju kompanije, te da japanska kultura i tradicija nalažu savršenstvo koje garantuje beskompromisan kvalitet kada su u pitanju nove tehnologije, kao i da je Ploom baš to – superioran uređaj koji garantuje jedinstveno iskustvo konzumacije.

Ploom uređaj, kreiran od vrhunskih materijala, zagrijava duvan na temperaturi od 320 stepeni Celzijusa i oslobađa, u prosjeku, 90 do 95% manje štetnih supstanci u poređenju sa pušenjem cigareta*. HeatFlow tehnologija osigurava da se čestice duvana ne zadržavaju u uređaju, te uređaj zahtjeva samo minimalno čišćenje. Svojim ergonomskim oblikom dizajniranim tako da praktično staje u dlan odraslih konzumenata, Ploom pruža neograničen broj udisaja tokom pet minuta upotrebe i energetsku snagu koja omogućava do 20 konzumacija prije ponovnog punjenja uređaja.

Japan Tobacco International
foto: Japan Tobacco International

Ovaj uređaj nije samo funkcionalan, već i prilagodljiv – na njemu je moguće mijenjati maske koje se svojom atraktivnošću prilagođavaju svakom stilu. Uređaj je dostupan u više boja, maske sa više različitih završnih obrada, omogućavajući korisnicima da izraze svoj lični stil.

Ploom će biti dostupan u velikim tržnim centrima, supermarketima, kioscima i benzinskim stanicama širom Crne Gore, dok odrasli korisnici mogu pronaći sve potrebne informacije na web stranici www.me.ploom.com. Uz to, u narednom periodu, na specijalizovanim prodajnim mjestima zainteresovani će moći da isprobaju uređaj i dobiju dodatne informacije od stručnjaka.

Japan Tobacco International
foto: Japan Tobacco International

Na događaju upriličenom za javne ličnosti, medije, i poslovne partnere, sa uređajem su se upoznali pjevačica Anastasija Gudelj, glumac Slaven Došlo, muzičari Marko Luis i Una Nikolić, Iva Chu, Nichim Izazvan, kao i još 1.500 ljudi koji su imali priliku da požele dobrodošlicu Ploom uređaju za zagrijavanje duvana i uživaju u nastupu Zdravka Čolića, jedne od najvećih muzičkih zvijezda svih vremena na našim prostorima.

Japan Tobacco International
foto: Japan Tobacco International

*ovo se odnosi na smanjenje nivoa emisije 9 štetnih sastojaka koji se nalaze u dimu cigarete, a čije smanjenje preporučuje Svjetska zdravstvena organizacija.

VAŽNO: OVO NE ZNAČI DA JE UPOTREBA PLOOM UREĐAJA BEZBJEDNA ILI DA ELIMINIŠE RIZIK ZA ZDRAVLJE ILI ZAVISNOST POVEZANU SA UPOTREBOM DUVANA. NIJEDAN DUVANSKI PROIZVOD NIJE BEZBJEDAN.