Izmijenite izgled kupatilskog enterijera

Stručni tim Cer Style vam daje salona keramike smjernice koje će vam pomoći da svoj kupatilski prostor osvježite tokom ljeta ukoliko niste spremni za potpuno renoviranje kupatila, a želite unijeti neku promjenu
212 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.07.2017. 08:25h

Kupatilski ambijent možete lako učiniti drugačijim, a da to nije potpuno renoviranje. Dovoljno je postaviti novi kupatilski namještaj koji će vidno izmijeniti izgled enterijera. Za ovaj poduhvat ne treba vam mnogo vremena, novca ni energije!

U nastavku stručni tim CER STYLE salona keramike daje smjernice koje će vam pomoći da svoj kupatilski prostor osvježite tokom ljeta ukoliko niste spremni za potpuno renoviranje kupatila, a želite unijeti neku promjenu.

Korak 1 - Mjerenje

Izmjeriti prostor. „Tri puta mjeri jednom sijeci“ - govorili su naši roditelji. Ovog zlatnog pravila se treba pridržavati da ne bi došli u problem. Možete ovaj posao prepustiti profesionalcima ili sami uzeti mjere. Napravite skicu prostora i provjerite da li su izmjerene dimenzije precizne prije odlaska u kupovinu.

Korak 2 - Funkcionalnost

Bilo da ste velika porodica sa puno djece ili neko ko sam živi u stanu potrebno je da unaprijed znate šta planirate da držite u kupatilu. U odnosu na slobodan prostor koji vam stoji na raspolaganju, kada se postave osnovne sanitarije, napravite spisak potrebnog kupatilskog namještaja u odnosu na vaše potrebe. Vodite računa da prostor uvijek mora da „diše“ kao i da morate predvidjeti manevarski prostor za npr. otvaranje vrata ormarića i zato savjetujemo da ga ne pretrpavate. Vodite se devizom: MANJE JE VIŠE.

Korak 3 - Bezbjednost

Ukoliko imate djecu potrebno je da birate namještaj koji neće imati oštre ćoškove, bravice na koje se mogu povrijediti i sl. Ukoliko je potrebno uvijek možete tražiti rješenje da kupatilski namještaj bude prilagođen i za najmlađe. Dobro planiranje prostora je pola rješenja, a na tržištu danas postoji veliki broj gotovih rješenja kao i onih koji se prave po mjeri.

Korak 4 - Stil

U ovom koraku najvažnija je kreativnost. Ukoliko su pločice i sanitarije u svijetlim bojama preporučujemo biranje namještaja i kupatilske galanterije u pastelnim ili natur bojama drveta. U ambijentima gdje su zidne i podne pločice sa dezenima i akcentovanim bojama, namještaj treba biti stilski svedenih linija i jednobojan kako bi se zadržao estetski sklad.

Jedno je sigurno - za atraktivan enterijer kupatila, kupatilski namještaj odabran u skladu sa ostalim elementima može dati prostoru poseban karakter.

Bilo da se odlučite za kupovinu gotovog ili izradu namještaja po mjeri stručni tim CER STYLE salona keramike stoji na raspolaganju da pruži besplatne savjete i smjernice oko izbora forme i boje kupatilskih elemenata, u zavisnosti od toga kakav izgled enterijera želite da postignete. Do kraja avgusta kupatilski namještaj brendova Galassia, Roca, Roper, Aquahome, Keramika Jovanović u svim CEROVO prodajnim objektima i CER STYLE salonu keramike nalazi se na akcijskom popustu.

Galerija