Tajna savršenog enterijera

Sa preko 10 svjetskih brendova u portfoliu, Sofa Bed kontinuirano postavlja nove standarde.

19776 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Habitat
Foto: Habitat

Sofa Bed, kompanija iz Crne Gore, za opremanje životnog prostora, ističe se svojim dugogodišnjim iskustvom i strateškim partnerstvima sa renomiranim svjetskim brendovima. Osnovana 2001. godine, Sofa Bed je tokom više od dvije decenije postala sinonim za eleganciju, kvalitet i inovacije.

Sa preko 10 svjetskih brendova u portfoliu, Sofa Bed kontinuirano postavlja nove standarde.

Naša saradnja sa brendovima Brabantia, Umbra, 24 bottles, David Fussenegger, Leonardo, Asa Selection, Present Time i Ikea osigurava širok asortiman proizvoda koji kombinuju sofisticiran dizajn, vrhunski kvalitet i funkcionalnost.

Brend Brabantia, s kojim ponosono sarađujemo već punih deset godina, predstavlja ne samo brend, već i partnersko obećanje dugotrajne vrijednosti i odgovornog opremanja prostora. Ova holandska porodična kompanija, osnovana 1919. godine, postala je sinonim za izuzetan kvalitet, trajnost i odgovornost prema okolini.

Naša višegodišnja saradnja sa Brabantia brendom svjedoči o izuzetnom partnerstvu koje prevazilazi granice poslovnog odnosa. Kroz godine zajedničkog rada, Brabantia se profilisala ne samo kao brend kvaliteta, već i kao nezamjenjiv dio Sofa Bed filozofije stvaranja prostora sa odgovornošću prema okolini.

Brabantia proizvodi, bilo da se radi o kuhinjskom asortimanu, kantama sa mogućnošću separacije otpada, sušilicama za veš ili pametnim navlakama za daske za peglanje, donose jedinstven spoj bezvremenog dizajna i izuzetne funkcionalnosti. Svaki Brabantia proizvod nosi garanciju koja traje do deset godina, čime se potvrđuje posvećenost brenda trajnoj vrijednosti i kvalitetu.

Sofa Bed se sa zadovoljstvom oslanja na Brabantiu kao ključnog partnera u kreiranju prostora koji premašuje očekivanja. Naša saradnja nije samo poslovna, već je i priča o povjerenju i dijeljenju zajedničke vizije stvaranja prostora koji odražava najviše standarde elegancije i odgovornosti. Sa Brabantia brendom, stvaramo domove koji traju i osvajaju srca svojih korisnika.

Habitat
foto: Habitat

Umbra, dizajnerska kompanija iz Toronta, postavlja nove standarde u kućnim aksesoarima od 1979. godine.

Brend koji se specijalizuje u proizvodnji i dizajnu modernih, funkcionalnih i inovativnih proizvoda za dom.

Umbra nudi širok asortiman proizvoda za kuću, uključujući dekorativne artikle, namještaj, organizatore prostora, ogledala, posuđe, držače za ključeve i mnoge druge predmete. Ono što često izdvaja Umbra proizvode je njihov fokus na modernom dizajnu, često u saradnji s talentovanim dizajnerima.

Brend je poznat po inovacijama u dizajnu i često kombinuje funkcionalnost s umjetničkim izrazom. Proizvodi su često modularni ili multifunkcionalni, pružajući korisnicima mogućnost prilagođavanja proizvoda svojim potrebama i estetskim preferencijama.

Umbra je takođe poznata po saradnji s nekim od najpoznatijih dizajnera u industriji, što dodaje dodatnu vrijednost njihovim kolekcijama. Njihovi proizvodi se mogu naći u prodavnicama širom svijeta, a brend nastavlja da se razvija i donosi inovativne proizvode koji doprinose savremenom životnom stilu.

Habitat
foto: Habitat

Leonardo, njemački brend sa tradicijom od 1859. godine, unosi italijanski stil i strast kroz svoje proizvode. Osnovan je u Njemačkoj i postao je prepoznatljiv po kvalitetnim proizvodima sa modernim i elegantnim dizajnom.

Njihov asortiman obuhvata različite proizvode za domaćinstvo - od čaša, činija, tanjira do dekorativnih predmeta poput vaza, svijećnjaka i figurica. Leonardo se ističe svojim

staklenim proizvodima i često se povezuje sa visokim standardom izrade stakla.

Osim stakla, brend proizvodi i predmete od drugih materijala poput keramike, metala i drveta. Njihovi proizvodi često kombinuju funkcionalnost sa estetikom, pružajući korisnicima elegantna i praktična rješenja za svakodnevnu upotrebu.

Leonardo je prepoznatljiv po svojim kolekcijama koje prate aktuelne trendove u dizajnu enterijera, ali takođe nude i klasične komade koji odgovaraju različitim stilovima uređenja prostora. Ovaj brend često naglašava inovaciju i kvalitet, teži ka stvaranju proizvoda koji kombinuju estetiku i funkcionalnost.

Habitat
foto: Habitat

Brend 24 Bottles, svojim italijanskim dizajnom i posvećenošću održivosti, donosi dodatnu dimenziju našem portfoliju. Njihove boce za piće ne samo da odišu stilom, već i podstiču odgovorno ponašanje prema okolini, savršeno se uklapajući i u našu viziju .

Pored toga, često se ističe svojim društveno odgovornim pristupom u proizvodnji, uključujući smanjenje upotrebe plastike i podršku održivim praksama.

Habitat
foto: Habitat

Present Time je nastao 1980 godine kao mala firma za darivanje pod nazivom

Kaleidoscoop. Firma je ubrzo postala hit i spojila se sa firmom Clockwork. Dvije firme su tada udružile svoje snage i nastao je Present Time. Tokom proteklih 10 godina Present Time je izrastao u veliku firmu i vlasnik je tri robne marke KARLSSON, LEITMOTIV i PT.

Sjedište Present Tima nalazi se u srcu Almerea u Holandiji i trenutno je aktivan u više od 80 zemalja širom svijeta.

Habitat
foto: Habitat

Asa Selection, osnovan 1976. godine u Nemačkoj, predstavlja brend posuđa i aksesoara za trpezu. Sa bogatom tradicijom i akcentom na estetiku i funkcionalnosti, ASA SELECTION se ističe svojim jedinstvenim pristupom dizajnu i visokokvalitetnim proizvodima.

Ovaj brend postavlja standarde u stvaranju elegantnog i savremenog stila za trpezu. ASA SELECTION proizvodi su prepoznatljivi po čistim linijama i pažljivom odabiru materijala. Bez obzira da li se radi o elegantnim tanjirima, modernim čašama ili inovativnim kuhinjskim aksesoarima, svaki ASA SELECTION proizvod nosi pečat vrhunskog kvaliteta.

Saradnja između Sofa Bed-a i ASA SELECTION-a dodatno obogaćuje našu ponudu vrhunskih brendova.

Habitat
foto: Habitat

U našem nastojanju da pružimo vrhunske opcije opremanja životnog prostora, posebno se ponosimo saradnjom s prestižnim brendom David Fussenegger. Ovaj austrijski brend, s tradicijom koja seže unazad do 1832. godine, donosi sa sobom nasleđe vrhunskih tekstila i izuzetne pažnje prema detaljima.

David Fussenegger se ističe svojim jedinstvenim pristupom tkalaštvu, stvarajući luksuznu ćebad, jastuke i pokrivače od visokokvalitetnih materijala. Njihov fokus na inovacijama, kombinovan s tradicionalnim zanatskim vještinama, rezultira proizvodima koji ne samo što pružaju izuzetnu udobnost, već i unose eleganciju i toplinu u svaki prostor.

Ovaj brend se savršeno uklapa u filozofiju Sofa Bed-a, gjde se posebna pažnja posvećuje stvaranju prostora koji ne samo da odražava vrhunski dizajn i funkcionalnost, već i pruža iskustvo udobnosti i luksuza. David Fussenegger je još jedan dragocjen dodatak našem portfoliju, omogućavajući nam da klijentima ponudimo širok spektar opcija koje zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i stila.

Habitat
foto: Habitat

IKEA, Švedski globalni maloprodajni lanac koji je specijalizovan za prodaju namještaja, kućnih potrepština i dekoracija. Osnovan je 1943. godine od strane Ingvara Kamprada. Danas je Ikea jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na svijetu, poznat po svojim pristupačnim cijenama, funkcionalnom dizajnu, i konceptu samousluge.

Esencijalni elementi Ikeine poslovne strategije uključuju ravne pakete za lako samostalno montiranje proizvoda, efikasnost u distribuciji, široku paletu proizvoda različitih stilova i funkcija, kao i inovativne pristupe u dizajnu i održivosti.

Ikea je takođe poznata po svojoj viziji da pruža kvalitetan namještaj i kućne proizvode po pristupačnim cijenama, što je postalo ključno za privlačenje globalne potrošačke baze. Pored toga, brend je često pionir u promovisanju održivosti, težeći smanjenju uticaja na okolinu putem različitih inicijativa.

Ikea ima prodavnice širom svijeta, a njihovi proizvodi obuhvataju sve aspekte domaćinstva, uključujući dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, dječje sobe, kao i mnoge druge proizvode i dodatke za dom.

Habitat
foto: Habitat

Naša dugogodišnja saradnja sa gore pomenutim brendovima, globalno priznatim, rezultirala je kreiranjem prostora sa stilom u mnogim prestižnim projektima, uključujući komplekse Dukley Gardens i Dukley Residence, hotele Harmonia, Ponta Melagrana Reževići, Huma Kotor Bay Hotel & Villas, kao i restorane Voli Bar 49, Voli Bar 61 i Voli Bar 80.

Zaključujući, Sofa Bed ostaje predana stvaranju prostora koji odiše elegancijom, inovacijama i vrhunskim dizajnom.

Posvećeni smo pružanju rješenja za opremanje životnog prostora.

Posjetite našu online prodavnicu sofabed.co.me ili maloprodaju u Ul.Džordža Vašingtona 3/19 Podgorica, kako biste otkrili širok spektar proizvoda koji spajaju stil, funkcionalnost i udobnost.

Sofa Bed – gdje svaki komad namještaja postaje dio vaše jedinstvene priče.