Sajam slastičarstva, pekarstva i sladoledarstva u Panvelu

Da li ste spremni da sa nama uplovite u najslađe carstvo ukusa zanatskih poslastičarskih proizvoda?

18825 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Panvel
Foto: Panvel

Nasa kompanija ''Panvel'' – prepoznata kao lider u ''Foodservice'' biznisu kroz svoju ''Inova'' akademiju, želi da Vam početak aprila učini još ljepšim, te Vas poziva da budete naši gosti 05. i 06. aprila 2024. na Sajmu poslastičarstva, pekarstva i sladoledarstva, koji ćemo održati u našem HoReCa centru u Podgorici.

Naš tim vrhunskih poslastičara – prezentera, komercijalni tim divizije poslastičarstva i pekarstva učiniće sve da Vam budu dobri domaćini!

Dođite da upoznate nove trendove :

• u izradi poslastica, monodeserata i svih vrsta kolača;

• u izradi peciva i pekarskih proizvoda;

• u izradi sladoleda;

Pored njih, naši posjetioci imaće priliku da degustiraju, premium liniju belgijskih čokolada ‘’Veliche’’, ali I da uživaju u artiklima svjetskih lidera u pastry ingredients businessu kao što su ‘’Master Martini’’ I ‘’Sefco Zeelandia’’.

Kroz ekskluzivne prezentacije svjetskih poznatih brendova iz domena pekarstva, sladoledarstva i dekorativnog poslastičarstva možete kreirati mnogo novih gastronomskih ideja za Vas ili Vaš biznis.

Takodje, u našem ‘’Panvel’’ šopu koji se nalazi u sklopu Akademije možete da nabavite sve ono što Vam je potrebno da se oprobate i sami postanete vrhunski poslastičar, pekar ili samo umjetnik.

Nudimo puno interesantnog sadržaja, vrhunskih deserata i dobru atmosferu!

Ukoliko je Vaš ugostiteljski objekat zainteresovan za uspostavljanje saradnje – pozivamo Vas da rezervišete svoje mjesto preko maila info@panvel.me ili pozovite info broj +38268854597

Čekamo Vas!

‘’Panvel’’ – Vaš svijet hedonizma!