Originalni korporativni poklon – personalizovano pakovanje vrhunske čokolade

Elegantna pakovanja raznih vrsta ručno pravljene čokolade vrhunskog kvaliteta, a sa vašim logotipom ugraviranim na čokoladici ili pečatom na kutiji pralina, takođe će pomoći u podizanju svijesti o vašem brendu
813 pregleda 0 komentar(a)
adore čokolada, Foto: Adore
adore čokolada, Foto: Adore
Ažurirano: 11.12.2018. 07:00h

Čokolada je uvijek pravi izbor za poklon, daruje se punog srca, a poseban utisak ostavlja luksuzno, elegantno i personalizovano pakovanje ručno pravljene čokolade vrhunskog kvaliteta. U poslovnom svijetu ovakvim poklonom ćete pokazati klijentu da ste razmišljali o tome šta bi volio i šta bi ga obradovalo. Ako želite da mu zahvalite na dobroj saradnji u protekloj godini i da pritom ostavite trajni utisak, odaberite personalizovano pakovanje čokolade. Tako će vaš poslovni partner znati da ste imali u vidu i lični odnos koji ste sa njima izgradili tokom vremena i da vam je stalo da dobre odnose zadržite i u budućnosti. Samo požurite, jer se porudžbine za personalizovane korporativne poklone primaju najkasnije do 15. decembra.

Saznajte šta klijent voli

Takođe, potrudite se da saznate da li osoba kojoj poklanjate čokoladu smije da konzumira šećer, da li posti ili je možda vegan, jer tada možete da joj poklonite diet čokoladu bez šećera, posnu ili vegansku čokoladu. Saznajte i koji ukus preferira, pa odaberite praline sa ukusom lješnika, badema, sa dodatkom morske soli, konjaka, sa ukusom mojita, đumbira, divlje ruže itd. Izbor je nevjerovatan.

Elegantna pakovanja raznih vrsta ručno pravljene čokolade vrhunskog kvaliteta, a sa vašim logotipom ugraviranim na čokoladici ili pečatom na kutiji pralina, takođe će pomoći u podizanju svijesti o vašem brendu. Izborom ovakvog poklona pokazujete i da imate stila i ukusa kada su u pitanju prefinjene stvari vrhunskog kvaliteta.

Poklon za sve posebne prilike

Proizvođač ADORE čokolade već 16 godina stvara prestižne i originalne čokoladne korporativne poklone. Od samog početka sarađuju sa mnogobrojnim etabliranim kompanijama koje su prepoznale kvalitet ukusne i prirodne čokolade. Inače, kombinacije ukusa kreću se od laganih i svježih, pa do dekadentnih i raskošnih.

Brzo i efikasno izlaze u susret svakoj vašoj ideji, ali požurite, jer se porudžbine personalizovanih korporativnih poklona primaju samo do 15.decembra! Pogledajte KATALOG i poručite željenu vrstu čokolade i pakovanje koje vam najviše odgovara.

Galerija