Najukusnija hrana upola cijene

Ne čekajte ni minut, već pronađite i naručite svoje omiljeno jelo
9783 pregleda 0 komentar(a)
Promocija će trajati do 20. marta i dostupna je u Podgorici, Foto: Donesi
Promocija će trajati do 20. marta i dostupna je u Podgorici, Foto: Donesi

Zamislite sljedeću sliku: na vašem stolu je prava italijanska pica sa mnogo sira, tek izvađena iz rerne. Niste izgubili sat vremena spremajući je, niste morali da idete po nju do restorana, a platili ste samo pola cijene. Zvuči nerealno, zar ne? Zahvaljujući internetu, ovakva ponuda je na svega nekoliko klikova od vas i stiže iz brenda Donesi, online servisa za naručivanje hrane. Ova online platforma već godinama olakšava svakodnevicu gurmanima, a tokom marta ih na njoj čeka promocija koja će obradovati sve ljubitelje hrane - 50% popusta na odabrane obroke. Korisnici će moći da uživaju u ukusnoj hrani iz najboljih restorana u gradu, i to upola cijene.

Bilo da ste za tradicionalna domaća jela, neodoljive ukuse prave italijanske kuhinje, vrhunski suši ili mekičke specijalitete - do najboljih ponuda vodi svega nekoliko klikova, a hrana stiže na vašu adresu brzo i lako. Servis donesi.com je vrlo intuitivan i neće vam biti potrebno mnogo vremena da pronađete ovu ponudu. Dovoljno je da preuzmete donesi aplikaciju ili posjetite donesi.com i pogledate spisak restorana sa ponudom obroka upola cijene koristeći filter Popust 50%

Promocija će trajati do 20. marta i dostupna je u Podgorici. Zato ne čekajte ni minut, već pronađite svoje omiljeno jelo i naručite ga lako ovdje.