Ovu superhranu možete da jedete bez griže savjesti!

Prirodno su bogata proteinima, a ujedno imaju nisku kalorijsku vrijednost i mali sadržaj masti što ih čini idealnim za laganije i nutritivno obogaćene obroke i bogate, kao što su ukusni sendviči

42860 pregleda 0 komentar(a)
Foto: PIK
Foto: PIK

Za ljubitelje zdrave, ali i hrane punog ukusa i za sve koji vode računa o ishrani imamo dobre vijesti, Pik Vrbovec je kreirao specijalno za sve njih hranu prirodno bogatu proteinima, koja ima odličan ukus, a sadrži malo kalorija.

Novi Pik proizvodi napravljeni su od najfinijih komada ćurećeg mesa, idealna su za sve koje paze na ishranu, vode računa o svom zdravlju i stalo im je da unosom hrane zadovolje sve nutritivne potrebe.

Osim manje soli, ova prsa su bez pojačivača aroma, glutena i soje. Prirodno su bogata proteinima, a ujedno imaju nisku kalorijsku vrijednost i mali sadržaj masti što ih čini idealnim za laganije i nutritivno obogaćene obroke i bogate, kao što su ukusni sendviči.

Predstavljamo vam dva nova delikatesa - PIK Ćureću šunku Classic i PIK Ćureću dimljenu šunku.

foto: PIK

Kao i dosadašnji PIK-ovi proizvodi, i ove su šunke sa smanjenim udjelom soli, ali i bez pojačivača ukusa, vještačkih boja, glutena i soje. Prirodno su bogate proteinima, a ujedno imaju nisku kalorijsku vrijednost i mali udio masnoće.

Pravi su odabir za sportiste

Primjera radi, 100 grama PIK Ćureće šunke sadrži svega 2 posto masnoće. Osim toga, u 100 grama PIK Ćureće šunke Classic ćete pronaći 17 grama proteina, dok ćete u Dimljenoj pronaći čak 19 grama. Sve ih to čini idealnim dijetalnim proizvodima u kojima će uživati kako sportisti, tako oni koji žele izgubiti višak kilograma.

Pozitivno utiču na raspoloženje

Ćureće je meso izuzetno bogato selenom. S konzumacijom 100 grama ćuretine unijećete više od 50 posto dnevne potrebe tog važnog minerala. Naime, selen pogoduje metabolizmu, jača imunitet, izvrstan je antioksidans i pomaže u pravilnom radu štitne žlijezde.

Bogati vitaminima

Pregršt je hranjivih sastojaka kojima je bogato ćureće meso. Tu vitamini A, E, B, kalijum, cink, fosfor, kalcijum, magnezijum, gvožđe… Ćureće je meso superhrana koja se može konzumirati bez griže savjesti.

foto: PIK

Obje PIK Ćureće šunke – i klasična i dimljena – dostupne su u trgovinama na sektoru delikatesa i u pakovanjima narezaka od 100 grama. Osim neodoljivog laganog ukusa, PIK Ćurećim šunkama razveseliće se svi koji vode brigu o tome što jedu.