I zdravo i slatko

Naučite kako na drugi način, a mnogo kvalitetnije i učinkovitije možete stimulisati svoj organizam, njegovu snagu i izdržljivost

50447 pregleda 86 reakcija 2 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti
Ažurirano: 15.05.2021. 08:06h

Kako napraviti poslastice bez rafinisanog šećera, bijelog brašna, nezdravih masnoća? Odgovor vas čeka u novom, specijalnom izdanju pod nazivom I zdravo i slatko, koje vam "Vijesti" poklanjaju u subotu, 15. maja.

Isprobajte veliki broj recepata koji okrepljuju nakon velike količine nezdravih namirnica koje godinama unosimo u organizam. Naučite kako na drugi način, a mnogo kvalitetnije i učinkovitije možete stimulisati svoj organizam, pojačati snagu i izdržljivost.

Spriječite pojavu alergija i burnih reakcija prvenstveno na brašno, šećer tako što ćete u ishranu uvesti druge, mnogo kvalitetnije namirnice čime ćete, ujedno, poboljšati i neke druge funkcije organizma i omogućiti sebi dugotrajno i nesmetano funkcionisanje.

Zato ne propustite "Vijesti", u subotu, 15. maja i obogatite svoju zbirku recepata ovim izvanrednim izdanjem sa najboljim izborom zdravih i slasnih predloga za beskrajna uživanja.

Bonus video: