SPOTSCAN SVE POPULARNIJA

Napravljena aplikacija koja prepoznaje probleme na koži

Kako kažu iz La Roche-Posay, njihova aplikacija idealna je za ljude s osjetljivom kožom uz čiju pomoć mogu da prate ponašanje kože lica
933 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Posjete dermatologu mogle bi da postanu prošlost uz novu pametnu aplikaciju koja prepoznaje gotovo sve probleme na koži lica, od osipa do akni.

Aplikacija Spotscan postala je veoma popularna u svijetu dermatologije, a služi za utvrđivanje nepravilnosti na licu.

Spotscan razvio je francuski brend La Roche-Posay. Aplikacija koristi patentiran algoritam za ocjenjivanje kože korišćenjem sistema dermatološkog ocjenjivanja i uporešuje ga sa više od 6.000 slika svih etničkih grupa koje su pregledali dermatolozi, javlja Elle.

Kako kažu iz La Roche-Posay, njihova aplikacija idealna je za ljude s osjetljivom kožom uz čiju pomoć mogu da prate ponašanje kože lica.

"Ovaj alat, prvi svoje vrste, sadrži jedinstvenu tehnologiju za analizu vaše kože i nedostataka, pa pruža stručne savjete i preporuke proizvoda. Nadamo se da će vam pomoći da bolje razumijete vašu kožu", poručuju iz La Roche-Posay.

Najbolje od svega je što je aplikacija besplatna i dostupna za sve mobilne uređaje sa Android i iOS operativnim sistemima.