PREDAVANJE I TAKMIČENJE

Budi muškarac, preuzmi odgovornost za svoje zdravlje!

Predavanjem o značaju preventivnih pregleda i takmičenjem “Prva brada Podgorica grada” obilježava se #MOVEMBAR u The Capital Plaza centru
6306 pregleda 0 komentar(a)
Movember je zaživio i u Crnoj Gori
Movember je zaživio i u Crnoj Gori

Udruženim snagama, UNIQA i The Capital Plaza nastavljaju sa društveno odgovornim aktivnostima.

U Hard Rock Caffe-u 27.novembra u 16h biće organizovano oblježavanja “movembra” sa ciljem da se utiče na podizanje svijesti o karcinomu prostate, karcinomu testisa, kao i o mentalnom zdravlju muškaraca.

Uz slogan “Budi muškarac, preuzmi odgovornost za svoje zdravlje”, UNIQA i The Capital Plaza pozivaju sve pripadnike jačeg pola da prisustvuju otvorenom predavanje o značaju preventivnih pregleda koje će održati dr Vladimir Brajović, urolog i stručni konsultant poliklinike “Rezidencija Zdravlja Kerber”.  

U drugom dijelu programa biće organizovano takmičenje “Prva brada Podgorice grada”.  

U pitanju je takmičenje koje se po drugi put organizuje u Podgorici, zahvaljujući frizerskom studiju Zoran i Barber shop-u, a pravo na učešće imaju svi oni koji su posvećeni njegovanju i ukrašavanju brada i “ukrasa muškog lica” - brkova.

Movember obuhvata razne inicijative koje pokreću dijalog o muškom zdravlju, ali najpopularnija i najraširenija je definitivno - puštanje brkova! Podsticanjem muškaraca da u mjesecu novembru puste brkove i preuzmu odgovornost za svoje zdravlje, kao i zdravlje svojih prijatelja i članova porodice, Movember je zaživio i u Crnoj Gori, te svake godine ima sve više i više onih koji učestvuju u ovoj kampanji.

Učesnike takmičenja “Prva brada Podgorice grada” očekuje vrijedne nagrade koje će se dodjeljivati u nekoliko disciplinskih kategorija i to:

  • Najduža brada  
  • Najduži brkovi  
  • Kocka brada  
  • Najbolji stajling  
  • Prva brada Podgorice grada  

U žiriju će se naći ljudi koji godinama unazad važe za sam krem u “barber” svijetu: Alen Demirović, Ivan Vukčević, Davor Pejović, Viktor Vukadinović, Darko Knežević.  

Oslanjajući se na skoro nepogrešiv ženski senzibilitet i prirodnu sklonost za vizuelnu umjetnost, ženski žiri u sastavu: Smiljka Miličković, Maja Popović, Seka Martinović, Marija Božović, Tatjana Vuksanović izrabraće najljepšu tj. “Prvu bradu Podgorice grada” i dodijeliti glavnu nagradu.   

Bilo da želite poprati predavanje ili uzeti učešće u takmičenju “Prva brada Podgorica grada” popunite prijavu na zvaničnom sajtu UNIQA osiguranja: www.uniqa.me  

Prijave za učešće na događaj su otvorene do 27.novembra do 12h.  

BUDI MUŠKARAC, PREUZMI ODGOVORNOST ZA SVOJE ZDRAVLJE!

Preporučujemo za Vas