Nova Cosmetics aplikacija

Cosmetics je nedavno izbacio novu aplikaciju koja omogućava svim korisnicima Beauty Friend kartice da istu digitalizuju i koriste u elektronskom formatu na svom telefonu. Aplikacija je namijenjena i onima koji do sada nijesu bili korisnici Beauty Friend kartice, jer se u nekoliko koraka mogu registrovati i postati korisnici. Preuzimanjem aplikacije i registracijom, svi stari i novi korisnici dobijaju na poklon 100 Beauty Friend tačaka, koje odmah mogu i koristiti.

23393 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Cosmetics
Foto: Cosmetics

U skladu sa trendom ili čak imperativom vremena u kome živimo, kada se skoro svaki segment života digitalizuje, ubrzava i pojednostavljuje, Cosmetics svojim kupcima nudi besplatnu aplikaciju koja pruža mnoge mogućnosti.

Preuzimanje aplikacije

Preuzimanje ili „download“ aplikacije Cosmetics MPM, u zavisnosti da li ste korisnik android ili i-Phone telefona obavlja se preko Google Play ili App Store. Nakon instaliranja aplikacije, potrebno je da se korisnik registruje. Ukoliko već posjeduje „klasičnu“ Beauty Friend karticu, registrovaće se skeniranjem koda sa nje. Ukoliko je u pitanju sasvim novi korisnik, registraciju će izvršiti lako, u nekoliko koraka koje će mu sama aplikacija jasno navoditi. Kada je registracija uspješno obavljena, korisnik na poklon dobija 100 Beauty Friend tačaka, koje može odmah i koristiti.

Šta sve aplikacija pruža korisniku

Važno je napomenuti da nema suštinske razlike između „klasične“ kartice i njene digitalne verzije, osim što digitalna verzija omogućava niz olakšica. Prvo, korisnik će je uvijek imati kod sebe, tj. u svom telefonu, i biće spremna u par klikova da se sa ekrana skenira prilikom trgovine, bilo u Cosmetics-u ili kod Beauty Friend partnera.

  • Aplikacija omogućava uvid u broj skupljenih tačaka svakom korisniku u bilo koje vrijeme.
  • Na brz i jednostavan način korisnici u aplikaciji mogu naći sve informacije o sniženjima, BF povoljnostima, aktuelnim ponudama, novitetima
  • Aplikacija pruža i informacije o proizvodima koji su svrstani u kategorije
  • Kreiranje šoping liste
  • Informacije o Beauty Friend partnerima, (naziv, logo, lokacije i detaljan opis benefita!)

Preuzmite Cosmetics MPM aplikaciju

Aplikacija će vas uvesti u sasvim novu dimenziju korišćenja Beauty Friend kartice za povoljnu trgovinu! Omogućiće vam da unaprijed planirate šoping i raspoređejute skupljene tačke koje vam donose benefite! Za dobar početak, poklanjamo vam 100!