Nova godina za novi početak u VatanMed klinici za transplantaciju kose u Sarajevu

Najpopularnija metoda transplantacije kose je FUE, u klinici u Sarajevu ta je metoda unaprijeđena i u FUE SAPPHIRE, gdje se primjenom takve metodologije dobijaju zaista fantastični rezultati.

15334 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Plaza Group
Foto: Plaza Group

U Sarajevu skoro godinu dana posluje podružnica jedne od najvećih turskih kompanija za transplantaciju kose VatanMed. U vrijeme praznika za svoje korisnike organizirali su odgovarajuće popuste i nagradne igre. Ako vam je zahvat trasnplantacije potreban dovoljno je papunite formu ispod i ekipa klinike ubrzo će vas kontaktirati.

Ako niste znali u sarajevskoj poliklinci transplantaciju je uradio i jedan od naših najpoznatijih pjevača Bojan Marović koji se godinama borio sa nedostatkom kose.

Šve što treba znati o transplantaciji?

  • Postupak je potpuno bezbolan
  • Metode su najmodernije na svijetu, a razvili su ih turski stručnjaci koji su u toj sferi ubjedljivo najbolji na svijetu
  • VatanMed stručni tim uvijek je na raspolaganju pacijentima
  • Za najbolji rezultat potrebno je strpljenje, njega i pridržavanje uputa koje dobijete od stručnjaka
  • Postupak se završava za jedan dan

Najpopularnija metoda transplantacije kose je FUE, u klinici u Sarajevu ta je metoda unaprijeđena i u FUE SAPPHIRE, gdje se primjenom takve metodologije dobijaju zaista fantastični rezultati.

Garancija uspjeha zahvata

Garanciju uspješnosti dobijate napismeno i važi vam u svakoj od zemalja svijeta u kojoj posluje klinika VatanMed.

Zahvate obavljaju vrhunski ljekari iz Turske i možete biti sigurni da tokom procesa transplantacije nema nikakvih komplikacija.

Desetine hiljada ljudi koji su u klinici VatanMed doživjeli svoj novi šočetak najbolji su pokazatelj profesionalnosti tima. Bosanski ogranak VatanMed-a na Google-u ima nevjerovatnu ocjenu 4,9.

Smještaj u Sarajevu

U kontaktu sa VatanMed timom možete pronaći smještaj u Sarajevu, uživati u ljepotama tog grada i obaviti zahvat koji napominjemo, traje samo jedan dan.

Odmah nakon zahvata možete se vratiti svojim radnim obavezama poštujući upute stručnjaka koji su vam dostupni 24 sata na dan.

Osnivač kompanije

Osnivač kompanije ugledni je turski biznismen Ugur Ozturk, tokom zimiskih praznika na instagram profilu CEO-a kompanije VatanMed možete osvojiti vrijedne nagrade, iPhone 13 PRO MAX, besplatnu transplantaciju kose, botox tretmane… Da bi i vi učestvovali dovoljno je da klinete ovdje.

Plaza Group
foto: Plaza Group

Kako ostvariti kontakt?

Viber i WhatsApp broj +387 61 209 700 je broj na koji se uvijek možete javiti, ekipa VatanMed stručnjaka i ljubaznog osoblja oidmah će vam objasniti sve što vas zanima. Ukoliko želite pogledati web stranicu kompanije, pročitati detalje o zahvatima posjetite VatanMed web prezetnaciju klikom ovdje. Naravno tu je i Facebook i Instagram.