POLIKLINIKA HIPOKRAT

Naš mali doprinos za bezbrižno djetinjstvo

Akcija je samo jedna u nizu društveno odgovornog angažmana poliklinika Hipokrat, a ovog puta organizovana je u saradnji sa partnerima: veledrogerijom Net Pharm, farmaceutska kompanija Pharmanova, butik Super style, veledrogerija Meditas i Protein si

14866 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Hipokrat
Foto: Poliklinika Hipokrat

Poliklinike Hipokrat u humanitarnoj akciji zajedno sa pacijentima i partnerima donirale novogodišnje paketiće dječjem domu Mladost u Bijeloj.

Akcija je samo jedna u nizu društveno odgovornog angažmana poliklinika Hipokrat, a ovog puta organizovana je u saradnji sa partnerima: veledrogerijom Net Pharm, farmaceutska kompanija Pharmanova, butik Super style, veledrogerija Meditas i Protein si.

Saradnjom i partenrstvima sa državnim i privatnim subjektima podstičemo razvoj ideja, kulture i afirmacije javnog zdravlja i opšteg dobra. Hipokrat se opredijelio da ovakvnom humanitarnom akcijom ohrabri i doprinese bezbrižnom odrastanju djece bez roditeljskog staranja i djece čiji je razvoj ometen porodičnim prilikama. Cijeneći da je briga o najmlađima ključna za opšti napredak društva, Hipokrat i ovom akcijom nastavlja misiju humanosti i sticanja povjerenja naših građana, ne samo kroz pružanje zdravstvenih usluga brze i efikasne dijagnostike i liječenja, već i odgovornim odnosom prema društvenoj zajednici. U susret praznicima Hipokrat je želio pružiti ruku prijateljstva i saosjećajnosti za one koji nemaju tu sreću da predstojeće dane provedu u toplini vlastitog doma sa svojom porodicom i dati mali doprinos kako bi se i djeci u Bijeloj omogućilo da osjete praznični duh i raspoloženje.

Poštujući dugogodišnju tradiciju predanog rada i više od 100 000 uspješno dijagnostifikovanih pacijenata, kontinuirano smo usmjereni na dobrobit pacijenata, njihovu sigurnost i integritet. Posvećeni smo poslovnoj i stručnoj izvrsnosti, profesionalizmu, odgovornosti i inovativnosti.

Našim pacijentima obezbijedili smo spoj nekolike rodne medicinske grane. Radiologijom, dječjom i ortopedijom za odrasle, fizijatrijom i neurologijom, kao i uslugama telemedicine kojom se omogućava saradnja sa svjetskim stručnjacima, upotpunjena je ponuda kojom Hipokrat obezbjeđuje brzu i efikasnu dijagnostiku i liječenje.

Korišćenjem najsavremenijih uređaja magnetne rezonance i ultrazvučne tehnologije, kao i najnovijih protokola snimanja koji su kompatibilni svjetskim standardima, Hipokrat se približio najboljim radiološkim klinikama u Evropi i omogućio potpunu, brzu i stručnu uslugu za svoje pacijente.