Rođendanski poklon pacijentima – 50% popusta na internističke preglede i preglede na LOW DOSE skeneru

Prva godina poslovanja pokazala je da idemo u dobrom pravcu i razvijamo se upravo u skladu sa prvobitnom idejom

32213 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Konzilijum
Foto: Poliklinika Konzilijum

Prateći potrebe pacijenata u CG, a ujedno mogućnosti i raspoloživost zdravstvenog sistema, nastala je ideja o Poliklinici Konzilijum, u kojoj će pacijent imati kompletnu uslugu, koja uključuje savremenu dijagnostiku i širok spektar specijalističkih pregleda - na jednom mjestu.

Godinu dana uspješnog poslovanja Konzilijum će proslaviti 19.4. i to će biti jedan od povoda da u rodjendanskoj sedmici pacijentima daruje 50% popusta na internističke preglede, a 19.4. 50% popusta na sve preglede na LOW DOSE skeneru.

Poliklinika Konzilijum PR
foto: Poliklinika Konzilijum

U godini koja je za nama, Konzilijum je uspješno gradio imidž ustanove koja pored savremene radiološke ambulante i opreme, okuplja ljekarski tim koji svojim znanjem, iskustvom i impozantnim biografijama upotpunjava kompletnu dijagnostiku i pacijentima pruže uslugu najvišeg kvaliteta.

Sigurnim koracima širili smo dijapazon usluga, omogućili pacijentima dijagnostiku koja do sada nije bila dostupna u Crnoj Gori, ostvarili saradnju sa poznatim i cijenjenim imenima iz svijeta medicine. Jako nam je bitno da pacijent kod nas osjeti maksimalan mogući komfor, sigurnost, preciznost i efikasnost kada je u pitanju usluga a ujedno da mu pružimo i podršku i ljubaznost, jer je i to sastavni dio medicinske njege.

Poliklinika Konzilijum PR
foto: Poliklinika Konzilijum

Svakodnevno raste i broj naših partnera, kroz saradnju za brojnim bankama, sindikatima, osiguravajućim kućama, omogućili smo pacijentima olakšice kada je u pitanju budžet koji izdvajaju za liječenje.

Redovne su akcije i popusti kojima se trudimo da liječenje u Poliklinici Konzilijum bude dostupno za sve kategorije stanovništva.

Poliklinika Konzilijum PR
foto: Poliklinika Konzilijum

Prva godina poslovanja pokazala je da idemo u dobrom pravcu i razvijamo se upravo u skladu sa prvobitnom idejom. Zadovoljstvo i pozitivne kritike pacijenata, sve veći broj ljudi koji nam vjeruju i poslovnih saradnika, dobar su impuls za dalji rad i vjetar u ledja za naredne poslovne poduhvate.

Da o vašem zdravlju brine Konzilijum!

Za sve informacije i zakazivanja pozovite na 020/650-660; 067/650-670

Poliklinika Konzilijum, Skadarska br 2