Petominutne vježbe za cijelo tijelo

Uradite bar 10 čučnjeva dnevno. Ukoliko počnete da vježbate svaki dan, potrudite se da radite po nekoliko serija, ali napredujte postepeno
148 pregleda 0 komentar(a)
vježbanje, trening, Foto: Shutterstock
vježbanje, trening, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.05.2018. 12:00h

Dosta je bilo kojekakvih izgovora da se propusti trening. Naravno, svi mi imamo obaveze, zahtjevan posao, brige oko kuće i porodice, ali svakodnevno možemo da izdvojimo barem 15 minuta dnevno da ih poklonimo svom tijelu i pobrinemo se za svoj izgled, a nemojte misliti da je 15 minuta malo!

Ljeto je pred vratima i krajnje je vrijeme da se počne sa radom!

Spremili smo za vas petominutne vježbe koje će aktivirati mišiće cijelog tijela, i koje će vas polako ali sigurno dovesti do izvajane figure:

Vježba 1:

Stanite stopalima razmaknutim u ravni sa ramenima, a oslonite se na laktove ruku, počnite svakodnevno da radite izdržaj i neka vaše startno vrijeme bude 20 sekundi, svakodnevno povećavajte za sekund, dva, dok ne stignete do minuta.

Vježba 2:

Zauzmite isti stav kao za prvu vježbu, a onda izbacite prvo jednu, pa drugu nogu, pravo ispruženu sa zategnutim nožnim psrtima, koliko god možete u vise. Ponovite ovaj pkret što više puta možete, a svakodnevno povećavajte broj ponavljanja, makar za jedno.

Vježba 3:

Uradite bar 10 čučnjeva dnevno. Ukoliko počnete da vježbate svaki dan, potrudite se da radite po nekoliko serija, ali napredujte postepeno.

Vježba 4:

Radite različite vrste trbušnjaka u više serija svakodnevno, a broj pokušaja povećavajte postepeno, prenosi Ljepota i zdravlje.

Preporučujemo za Vas