DIJETE za zdraviji život - Vijesti.me
DANAS NA KIOSCIMA UZ "VIJESTI"

DIJETE za zdraviji život

U ovom izdanju pročitaćete sve o mediteranskoj dijeti i dobiti predlog za sedmodnevnu ishranu po ovom režimu ishrane. Takođe, specijal DIJETA za zdraviji život vam nudi pregled od pet dijeta koje podržava nauka i edukuje nas koja su to pravila zdravog života

Dodatak uz "Vijesti": Dijete
Dodatak uz "Vijesti": Dijete (Foto: Vijesti)

Specijalno poklon izdanje sa pregledom najpoznatijih režima ishrane

Pravilna ishrana, sasvim je sigurno, ima izuzetno velikog uticaja na zdrav život i praktično je osnova dobrog funkcionisanja svakog organizma. Kako je, pogotovu u medijima, sve više prisutno pitanje zdravlja, zdravih stilova života, samim tim i zdrave ishrane, i posebno vođenja računa o namirnicama koje unosimo u naše organizme u subotu, 7. marta, uz kupljene novine Vijesti, na poklon, dobijate i specijalno izdanje DIJETE  za zdraviji život.

Ovo izdanje predstaviće vam jedan broj opšte prihvaćenih i naširoko rasprostranjenih režima ishrane među kojima su i pojedini koji su odobreni od strane specijalilsta za pitanja ljudske ishrane.

U ovom izdanju pročitaćete sve o mediteranskoj dijeti i dobiti predlog za sedmodnevnu ishranu po ovom režimu ishrane. Takođe, specijal DIJETA za zdraviji život vam nudi pregled od pet dijeta koje podržava nauka i edukuje nas koja su to pravila zdravog života.

Ovdje ćete dobiti i sve detalje Paleo dijete kao i pregled za upotrebu namirnica za period od sedam dana, po ovom sistemu ishrane. Tu je i čuvena dijeta od osam sati, kao i nordijska, ali i Montinjakova i Dukanova dijeta. U ovom specijalu pročitajte još i kako pravilno kontrolisati tjelesnu težinu kao i još puno zanimljivih sadržaja.

Subota, 7. mart specijalno poklon izdanje DIJETE za zdraviji život.


Najčitanije iz sekcije Ljepota i zdravlje