SASVIM JEDNOSTAVNO

Dvije stvari dovoljne da prepoznate osobu za cio život

Ako morate stalno iznova da se dokazujete muškarcu - on nije za vas, tražite dalje. Ako zbog njega patite i plačete on nije čovjek za vas
3282 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.01.2019. 18:44h

Ni fizički izgled, znanje, finansijska sigurnost - ništa nije bitno - ukoliko ne pronađete ove dvije važne stvari kada tražite osobu pored koje ćete provesti ostatak života.

Od samog početka sve mora da bude jednostavno

Od momenta od kada se upoznate sve mora da bude jednostavno i lako. Ako osjetite da toj osobi možete da kažete sve, ako osjetite da sa njim bez blama možete da idete i do toaleta, onda je to - to. Ako se oko većine stvari dogovarate lako - ne ispuštajte tu osobu. Jednostavno znači dobro. Komplikovano znači loše, prenosi Cosmopolitan.

Velika je greška ako pored sebe imate osobu koja od vas zahtijeva da se mijenjate, prilagođavate, radite stvari koje vama ne prijaju. Prije ili kasnije dosadiće vama da se mijenjate ili njemu da vas mijenja. To je zamorno i ne drži vodu. Ako morate stalno iznova da se dokazujete muškarcu - on nije za vas, tražite dalje.

Veza mora da donese radost

Ukoliko se u vezi ne osećate zadovoljno, srećno i ispunjeno - bježite odmah. Ako zbog njega patite i plačete on nije čovjek za vas. Ne razmišljajte mnogo: to jednostavno nije normalno. To je put do pakla.

Ako samo jedna osoba u vezi donosi smijeh i razonodu, i ta veza je besmislena. Mnogi ljudi godinama ćute i trpe u vezi koja ih ne ispunjava. Čekaju da se nešto promijeni. Ali ta promjena nikad neće doći.

Ukoliko na početku nema razumevanja i zajedničke sreće - uzalud vam sve.

Ako vas njegove riječi rastužuju ili nerviraju, istog momenta idite.

Veza sa partnerom mora da bude nešto što će da vas raduje, čemu ćete se okrenuti kada vam je teško na poslu ili kada imate neki problem. Vaša druga polovina mora da bude neko ko će znati kako da vas nasmije i sasluša. To nije neka nauka - sasvim je jednostavno.

Preporučujemo za Vas