Pokloni za 8. mart: šta je glupo, šta nije

Ukoliko ste raspoloženi za svađu, onda je mikser idealan poklon za 8. mart. Sigurno se ni vi ne bi obradovali ako bi za rođendan od svoje partnerke dobili komplet šrafcigera
4529 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ažurirano: 26.02.2019. 19:13h

Većina muškaraca misli da je biranje poklona za ljepšu polovinu - prosta stvar. Međutim, riječ je o klizavom terenu i lako vam se može desiti da pogriješite. Trudite se da izbjegnete "mine" kako bi osigurali mir u kući i usrećili voljenu osobu.

Među stvarima koje ne treba odabrati su:

Kuhinjski aparati

Ukoliko ste raspoloženi za svađu, onda je mikser idealan poklon za 8. mart. Sigurno se ni vi ne bi obradovali ako bi za rođendan od svoje partnerke dobili usisivač ili komplet šrafcigera. Ovakav poklon će većina žena shvatiti kao uvredu. Potrudite se da pokažete voljenoj osobi koliko je cijenite i ipak uložite malo više truda u odabir poklona. Ne treba da razmišljate o tome kako treba da budete praktični, osim ako to nije njena jasno izražena želja.

Parfem

Muškarci često kupuju poklone koji se njima dopadaju ne razmišljajući da li će se to svidjeti njihovim partnerkama. Bez obzira što vam se čini da određeni parfem prelijepo miriše, to nikako ne znači da će se svidjeti i njoj. Parfem je najteže kupiti jer su ukusi različiti i ono što odgovara vama ne znači da odgovara svima, piše portal opušteno.rs. Pored toga, parfem nije baš orginalan poklon i treba da se malo više potrudite.

Cvijeće

Cvijeće za 8. mart se, prosto, podrazumijeva. Vaša partnerka će ga vjerovatno dobiti i na poslu i od prijatelja. Svaka žena od svog partnera ipak očekuje malo više.

Mogli biste razmisliti o suptilnijim stvarima:

Odlazak u spa centar

Ovo je jedan od poklona kojim možete obradovati vašu ženu. Pored toga što će se opustiti i uživati, provešćete kvalitetno vrijeme zajedno.

Personalizovana foto knjiga

Ukoliko ste više raspoloženi za poklon koji će trajati - personalizovana foto knjiga je pravi izbor. Potrudite se da nađete što više fotografija koje su obilježile vašu vezu i složite ih na pravi način. Podsjetite se svih lijepih momenata koje ste proveli zajedno, srećni i zaljubljeni.

Romantična večera

Ne u restoranu. Bez obzira da li ste dobar kuvar ili ne, oduševićete je samo ako se malo potrudite. Sigurno možete naći jednostavan recept koji možete da primijenite, internet ih je prepun. Ako tome dodate vino i svijeće - uspjeh je garantovan.

Bonus video: