U POTRAZI ZA ONOM PRAVOM

Djevojke kakve treba izbjegavati u širokom luku

Ako uspiješ da preživiš višesatnu priču o njenim novim cipelama ili bolu u donjem dijelu leđa - preživjećeš sve. Sa "princezama", ne možeš otići u kafić na pivo, "doktorke" za svađu neće nikad posustati
6724 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ažurirano: 04.03.2019. 16:15h

Nije lako naći ženu svog života, ali ni onu sa kojom možete biti u ozbiljnoj vezi. Nekoliko stvari može vam pokazati da ste naišli na djevojku sa kojom, manje ili više, gubite vrijeme.

Pijavica

Ako insistira da svaki slobodan trenutak provodiš sa njom i zvoca kada hoćeš da odeš sa drugovima u provod, pripremi se za bjekstvo. Ukoliko “pijavici” predložiš da vrijeme koje ti želiš da provedeš sa drugovima, ona provede sa drugaricama, slijedi tužni monolog u trajanju od dva sata i uporno postavljanje pitanja: “Da li me još uvijek voliš”. Ako ti ne dozvoljava da “dišeš” i da imaš trenutak za sebe, imaj na umu da takva veza ne vodi nikuda, prenosi Menshealth.

Centar svijeta

Bez obzira na to da li si sa društvom ili porodicom, ona uvijek želi da bude u centru pažnje. Kako bi to postigla, uglavnom koristi neku od sljedećih tehnika: priča nevjerovatno glasno, prenaglašeno gestikulira, priča nevjerovatne priče kako bi pridobila pažnju drugih, a često je i previše provokativno obučena.

Sponzoruša

Stalno ti udjeljuje komplimente, ali se oni ne odnose na tebe, već na tvoj skup sat, automobil, stan, garderobu? Možda se ne čini tako, ali sponzorušu ćete lako prepoznati - nikada, ali baš nikada neće ponuditi da plati piće. U svoj izgled ulaže enormne sume novca i uglavnom nema drugih interesovanja. Ostaviće te čim više ne budeš mogao da zadovoljiš njene standarde, odnosno ako ne budeš plaćao njene prohtjeve.

Mama

Izašli ste u grad, a ona ti neprestano popravlja frizuru i namješta majicu tako da sve na tebi bude “pod konac”? Naišao si na djevojku koja pokušava da ti izigrava mamu. Lijepo je to što ona želi da brine o tebi, ali vremenom će te njena “majčinska briga” izludjeti. Ovakve djevojke uglavnom nemaju loše namjere, tako da, prije nego što je ostaviš, prvo pokušaj da joj objasniš šta ti smeta.

Pričalica

Nije riječ o običnoj ženi koja malo više priča, nego o onoj koja će satima moći da raspreda o potpuno nevažnim stvarima. “Daviće” pričom o prodavačici koja se previše šminka, kolegi sa posla koji nikada ne radi ovo ili ono… Međutim, najgora podvrsta ove kategorije su narcisoidne žene, koje će sate trošiti pričajući samo o sebi. Ako uspiješ da preživiš višesatnu priču o njenim novim cipelama ili bolu u donjem dijelu leđa - preživjećeš sve.

Princeza

Polomila je nokat i očekuje da ostaviš sve svoje obaveze, dotrčiš do nje i odvedeš je u salon ljepote kako bi se “problem” sredio. Ona je “princeza” i nema šanse da će pristati na to da je odvedeš u kafić na pivo, već ćeš sa njom morati da pratiš nove modne trendove. Tata joj je oduvijek govorio da je ona njegova princeza, i očekuje da se ti upravo tako ponašaš prema njoj.

Plačljivica

Ona će i na najmanju sitnicu reagovati – ridanjem. Razlog može biti to što ne može da pronađe svoju omiljenu torbu ili majicu koju je zamislila da baš tog dana obuče…

Lijepa, a ne baš pametna

Ona izgleda kao “avion”, ali ako imaš želju da joj, kad god progovori, kažeš “samo se smiješi i klimaj glavom”, jasno je šta ti je činiti. Teško da je moguće ostvariti ozbiljnu vezu sa djevojkom sa kojom nemaš nikakvih zajedničkih tema za razgovor.

Svađalica

To je ona vrsta djevojke koja želi da raspravlja apsolutno o svemu. “Doktorirala” je na tehnikama svađe i uživa u tome da iznosi argument iz nekih vaših prošlih svađa, koje nemaju nikakve veze sa trenutnom. Što više pokušavaš da joj objasniš da nije u pravu, to se ona žustrije svađa. Uvijek pokušava nešto da ti “nabije na nos”, kako bi se osećao krivim u svakoj mogućoj situaciji.

Naravno da nijesu sve devojke iste i da nije sve baš tako crno-bijelo. Žene za izbjegavanje nijesu one koje se ponekad ponašaju ovako, već one kojima je neka od ovih stvari način života.