UVIJEK MOŽE BOLJE

Popravite svoj seksualni život brzo i jednostavno

Tek nakon što budete mogli da razgovarate o tome šta želite u krevetu, može porasti vjerovatnoća da će vaše seksualne želje biti zadovoljene
4694 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Prema nedavno urađenom istraživanju Univerziteta Notre Dame iz Marylanda, mačo muškarci imaju bolji seksualni život. Rezultai su pokazali da su muškarci koji su postigli najbolji rezultat po standardizovanom upitniku muškosti, svoj seksualni život su ocijenili skoro idealnim.

"Razlog za to je što je muževnost povezana sa samopouzdanjem, a sve to može pomoći u popravljanju slike o samom sebi. Vaši ciljevi, visoko samopouzdanje i slične stvari su veoma važni za muževnost, a sve to posebno dolazi do izražaja u spavaćoj sobi", objašnjava koautorka studije dr Samantha Daniel.

Otkrili su da je komunikacija o seksu veoma bitna i naglasili da tek nakon što budete mogli da razgovarate o tome šta želite u krevetu, može porasti vjerovatnoća da će vaše seksualne želje biti zadovoljene, piše Men's Health.

Kada partnerki iskazujete svoje želje i potrebe, govorite to tokom samog seksualnog čina. Naime, kako je kazala seksologinja dr. Gloria Brame, većina žena smatra da su prljavi razgovori u toku seksa ekstremno seksi.

Dakle, ako želite začiniti svoj seksualni život, iskoristite moć izgovorenih riječi.