MAGIČNA PRIVLAČNOST

Neočekivane stvari koje muškarci vole kod žena

Pogled koji traje nešto duže zapravo je znak da je zainteresovana, a muškarcima to predstavlja nevjerovatan kompliment i izazov
4497 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Opšte je prihvaćeno mišljenje da muškarci vole određene djelove ženskog tijela, da su im neodoljive duge noge, ono iznad njih ili grudi. Ipak, postoje i neke, neobičnije stvari, koje mogu privući ne tako mali broj muškaraca.

“Kada žena lijepo hoda”

Odeća može privući muškarca, ali elegantan ženski hod će pobijediti najkraću mini suknju i uske pantalone.

“Prirodni miris njene kože”

Miris kreme ili parfema je vrlo prijatan, ali miris kože je nešto sasvim drugačije, nešto posebno.

“Kada te žena gleda”

Ima nešto posebno u ženskom pogledu. Pogled koji traje nešto duže zapravo je znak da je zainteresovana, a muškarcima to predstavlja nevjerovatan kompliment i izazov.

“Njeno lice kada se probudi”

Pomalo otečeno lice i još pomalo snen pogled ukrašen osmijehom nešto je što definitivno privlači zaljubljenog muškarca.

“Raščupana kosa"

I dok se žene svim silama trude da im kosa izgleda besprijekorno, muškarci to uglanom ne primjećuju. Kada se ona probudi i kada je potpuno prirodna sa svim svojim manama i vrlinama, svakom muškarcu će se još više svidjeti.

“Kada je često nasmijana”

Vesela, pristupačna i pozitivna osoba je pravi magnet za muškarce. Upravo zbog toga osmjeh je jedno od najjačih ženskih oružja koje pali kod svakog muškarca.

“Pjege na licu”

Puder je savršen za prikrivanje i najsitnijih nepravilnosti na licu. Savršen ten, međutim, ponekad nije previše privlačan muškom polu. Pjegice na licu kao i nesavršene sitnice muškarci smatraju neodoljivim.