Šta muči muškarce: O čemu lažu i čega se stide

Naravno da će reći kako ima zavidan seksualni život, umjesto da iskreno prizna da već pola godine apstinira
5121 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Većina žena živi u uvjerenju da muškarci mnogo manje od njih brinu o tome kakav će utisak ostaviti; da se nekim stvarima oko kojih žene brinu oni ni malo ne opterećuju. Naravno da nije tako. Pred vama su neke od stvari koje najčešće brinu muškarce i koje će, kako piše zadovoljna.hr, vaš dragi sakriti od vas ili pokušati da istinu upakuje u malo lepše pakovanje.

Godine

Dok u tinejdžerskim danima, kako bi osvojili djevojku koja im se dopada, lažu da su bar pet godina stariji nego što zaista jesu, tokom godina situacija počinje da se mijenja, a četrdesete polako, ali sigurno počinju da pretvaraju u "tridesete".

Visina

Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osjećaju nesigurno pored ljepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš dragi približno vaše visine, ne pretjerujte s potpeticama.

Finansijsko stanje

Automobili i novac san su gotovo svakog muškarca. U današnje vrijeme kada je fizički izgled nepravedno privlačniji od one prave unutrašnje ljepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga se muškarci osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su dobro situirani.

Kozmetika

Iako je kozmetika žensko područje, sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože i sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, većina muškaraca će rado isprobati proizvode za njegu lica, tela i kose.

Kilogrami

Kilogrami su svakako nešto o čemu žene ne žele da pričaju, ali slična situacija je i s muškarcima. Istraživanja su pokazala da će 60 odsto muškaraca skinuti, a 40 odsto dodati kilograme, u zavisnosti od toga muči li ih višak ili manjak kilograma.

Seksualna aktivnost

Seksualna moć je vrlo jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama nađe i poneka laž. Naravno da će reći kako ima zavidan seksualni život, umjesto da iskreno prizna da već pola godine apstinira.

Veličina

Svi znaju na koju se veličinu misli. Uprkos raznim dokazima da veličina ne garantuje kvalitet, što potvrđuje i veliki broj žena, muškarci oko toga neizmjerno brinu.

Bonus video: