LJUDSKI JE GRIJEŠITI, ALI...

U čemu griješe žene koje redovno nađu gospodina Pogrešnog?

Ako se pored njega ne osjećate opušteno, imate osjećaj da teško komunicirate, da vas ne razumije – nemojte gajiti nadu da će se to popraviti
2917 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Ljubav ne dolazi preko noći i samo zato što još uvijek niste pronašli ljubav svog života ne znači da nešto radite pogrešno. Ipak, ako se svaka vaša veza pokaže kao katastrofa jedna veća od druge, razmislite pravite li koju od ovih grešaka...

Tražite na pogrešnom mjestu

Ako želite stabilnu i čvrstu vezu, onda morate tražiti muškarca koji želi to isto, a ne egoističnog ljepotana koji pred ogledalom provodi više vremena od vas i sam sebi je najpametniji i najbolji, odnosno najbolje se osjeća kad je sam sa sobom, piše Cosmopolitan.hr. Momke koji žele ozbiljnu vezu i nije tako teško pronaći. Oni najčešće već iza sebe imaju dugotrajnu vezu, krug prijatelja im je jako velik i šarolik, a dobro se slažu s kolegama i porodicom. Egoističnog tulipana nikada nećete moći preobratiti – nemojte se zavaravati.

Užasno ste nestrpljivi i sve biste odmah sad

Sigurno ste barem jednom imali razdoblje kada vam ništa nije išlo od ruke. Onda ste najvjerovatnije željeli da sve na brzinu popravite. Tkav zalet ima predvidiv kraj: spotaći ćete se i tresnuli koliko ste dugi i široki. Nemojte to raditi – posebno kada je riječ o muškarcima. U takvim trenucima skloni smo da snizimo kriterijume i pristanemo na nešto na što inače ne bismo ni u ludilu. A kasnije je to teško popraviti. Dakle, nemojte očajavati jer sve će već doći na svoje mjesto. Radite na sebi i nemojte misliti da će vam nova ljubav pomoći. Jednostavno uživajte u životu.

Zaključujete na brzinu

Slušate istu muziku, volite iste filmove i knjige, uživate u istoj hrani i piću. Zaključili ste da ste savršeno kompatibilni već nakon prve sedmice izlaženja. To se često pokaže pogrešnim. S idealnim muškarcem možete se savršeno slagati, ali isto tako se može desiti da 'idealni' nije baš tako idealan, to jest da vas često razočara, iznevjeri, ne ispunjava vaše želje i očekivanja i jednostavno u svim drugim stvarima nije dobar prema vama. Ako se pokraj njega ne osjećate opušteno, imate osjećaj da teško komunicirate, da vas ne razumije – nemojte gajiti nadu da će se to popraviti. Samo ćete se previše truditi oko veze koja nema budućnosti i nakon nekoliko mjeseci ostati sami slomljenog srca. Ne srljajte.