PREVARA NIJE SITNICA

Varati i voljeti ženu istovremeno: Da li je moguće?

Prevara je krupna stvar i može razoriti ljubav i uništiti povjerenje
5061 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Iako mnoge žene, koje se pored svog partnera osećaju voljeno, tvrde da im je partner samim tim potpuno vjeran, psiholozi kažu da se čak i muškarci koji svoje žene vole, mogu upustiti u prevaru. Postoji nekoliko razloga zbog kojih čak i “do ušiju” zaljubljeni muškarci, mogu prevariti svoju ženu:

1. Nezreli su

Ako do sada nije imao iskustva sa ozbiljnom emotivnom vezom, već su mu svi odnosi bili površni, on nema predstavu o tome da je preljuba pogubna za povjerenje i ljubav, koju ima pored žene koju voli.

2. Nijesu srećni pored vas

Pojedini muškarci, ma koliko voljeli svoju djevojku, nijesu srećni pored nje. Naravno, upravo ih ljubav i strah sprečavaju da iniciraju raskid, pa utjehu traže sa strane. To ne samo da nije fer, nego bi voljenu ženu povrijedilo mnogo više, nego kada bi joj partner objasnio da je nesrećan i da bi želio da naprave malu pauzu.

3. Hrane svoj ego

Nesigurni muškarci, stalno očekuju potvrdu od svoje partnerke. Ukoliko se pored nje ne osećaju poželjno i muževno, oni svoj ego hrane sa strane. Njihovom poljuljanom samopouzdanju druge žene daju potvrdu da su poželjni, ali to nije dugog vijeka.

4. Sebični su

Iako muškarci vole svoju ženu ona im ne mora biti prioritet. U trenutku kada im se ukaže mogućnost za prevaru, neće misliti o potrebama svoje partnerke. Biće im bitno da zadovolje potrebu i ego, a potom će to prećutati, jer to čak i neće smatrati prevarom.

Prevara je krupna stvar i može razoriti ljubav i uništiti povjerenje, zato, ako zaista vole svoje žene, oni će sa njima popričati o nezadovoljstvu koje u vezi osjećaju. Na taj način, zajedničkim snagama, mogu prevazići problem i ojačati svoju ljubav, a onda će prevara zaista biti nezamisliva.

Preporučujemo za Vas