KO PITA NE SKITA

Muškarac će postati savršen ljubavnik: Ako nauči ove stvari

Ako žena preuzme kontrolu i vi se pokorite njenim željama i zapovijestima, vi nijeste mlakonja nego frajer koji zadovoljava ženu
5009 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Muškarci često misle da su bogovi u krevetu, i to najviše onda kada njihov performans nije ni blizu onome o čemu žene maštaju kada je vođenje ljubavi u pitanju. Čak i ako dobiju poneku kritiku ili savjet od partnerke, ne trude se da ga usvoje.

Ipak, nije sve izgubljeno jer ako nauče ovih 10 osnovnih stvari i najveći mlakonja postaće savršen ljubavnik.

1. Predigra je obavezna. Ako upravljate vozom koji vozi do raja, besmisleno je juriti ako nikoga ne ukrcate. Predigra je svaka stanica i obavezna je svaki put, pa čak i u ekspres vozu.

2. Grudima se možete baviti na razne načine. Ne treba samo zgrabiti rukama. Slobodno ih dugo ljubite i tako dalje i tome slično...

3. Seks je fizička, ali ne sportska aktivnost. To znači da bez obzira na to što ste u dobroj formi, nema potrebe da svu svoju snagu i izdržljivost demonstrirate tokom seksa. Ludački brzi tempo i žestoki intenzitet nijesu nikakva garancija za pojačani užitak. Mogu biti, ali to već zahtijeva viši nivo ljubavničkih veština.

4. Ako radite nešto što očigledno pali, nemojte prestati. Šta god da radite, ako vidite da ona uživa, čemu prestati i krenuti s nečim drugim?

5. Svi vole oralni seks. I muškarci i žene, bez izuzetka. Dakle, slobodno ga ponekad poklonite partnerki, bez da ona za njega moli. I neka potraje (vratiti se na tačku 4!).

6. Biti potčinjen u seksu nije nužno loša stvar. Ako žena preuzme kontrolu i vi se pokorite njenim željama i zapovijestima, vi nijeste mlakonja nego frajer koji zadovoljava ženu. I to frajer u pravom smislu te riječi.

7. Seksualnih poza ima više od tri. Skroz je ok imati omiljene i uzdati se u neke koje vas nikada neće razočarati, ali besmisleno je da stotinama drugih poza nikada ne date šansu.

8. Preuzimanje kontrole je seksi. I nemojte vjerovati nikome ko vas pokušava uvjeriti u suprotno. Milioni žena širom svijeta poludjele su za ‘Pedeset nijansi sive’ s razlogom. Naravno, mjera se uspostavlja dogovorom.

9. Klitoris je delikatna stvar. I iako svaka žena ima različite preferencije, većina će se složiti da su prijatniji i intenzivniji lagani dodiri od grube stimulacije. Klitoris je toliko delikatan da su i najnežniji dodiri dovoljni.