Mislite da ste odlični u krevetu? Ipak, provjerite...

Osoba koja je dobra u krevetu nikad neće zavisiti samo od partnera

7942 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dobar seks je vjerovatno jedna od najboljih stvari na svijetu, ali kako da znate da ste stručnjak? Evo devet znakova da u krevetu za vas nema tajni:

Imate samopouzdanja - To znači da ćete vjerovatnije ostaviti svjetlo upaljeno, pojaviti se potpuno goli pred partnerom ili obući neki seksi donji veš.

Oboje ste raspoloženi - Kad žena gura svoje bokove prema partneru, to znači da šta god u tom trenutku muškarci rade, to rade dobro.

Obraćate pažnju - Dobar ljubavnik/ca uvijek prati pokrete, uzdahe i reakcije druge osobe. Na taj način zna da li nešto radi kako treba ili baš i ne.

Otvorenog ste uma za nove stvari - Isprobavanje novih poza uglavnom znači da su ljudi dobri u seksu. U to se računa i predigra, naravno.

Pamte vas - Vrlo je jednostavno. Ako vam je s nekim seks bio odličan, to ćete uvijek pamtiti, jer odličnog ljubavnika nije lako zaboraviti…

Volite seks - Ako volite i uživate u seksu, velike su šanse da ste i dobri u njemu.

Znate šta vas dovodi do vrhunca - Osoba koja je dobra u krevetu nikad neće zavisiti samo od partnera. Recimo, žena koja je istražila svoje tijelo i zna kako da dođe do vrhunca, može to isto da nauči i skoro svakog muškarca. Seksualno proaktivna osoba ne prepušta stvari slučaju…

Želite da zadovoljite - Odličan ljubavnik ili ljubavnica uvijek više uživa u pružanju nego u primanju, uvijek žele da nadmaše partnera u zadovoljavanju jedno drugog, prenose mediji mišljenje stručnjaka.

Bonus video: