NIJE STVAR U CENTIMETRIMA

Veličina ženama nije važna: Obdareni se manje trude

Stručnjakinja kaže da je iskustvo sa takvim muškarcem razočaravajuće zbog toga što oni smatraju da ne moraju ništa drugo da rade

9013 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Australska stručnjakinja za seks Nadia Bokody razbila je popularan mit o seksu i zaključila da veličina nije važna. Bokody kaže da je zbunjuje zašto su muškarci toliko opsjednuti veličinom svoga penisa jer tvrdi da je stvar upravo suprotna - obdareniji muškarci su gori u krevetu, prenosi The Sun.

"Uprkos popularnom mišljenju, muškarci s velikim penisom nijesu san svake žene. Takvi muškarci često ne opravdaju očekivanja", napisala je. Smatra da je iskustvo s takvim muškarcem razočaravajuće zapravo zbog toga što oni smatraju da ne moraju ništa drugo da rade osim penetracije kako bi njihova partnerka postigla orgazam. Istraživanja pokazuju da 75 posto žena ne mogu da stignu do vrhunca samo penetracijom.

Istraživanje je pokazalo da prosječna mjere uspravnog penisa iznosi 13,12 cm, a 85 posto muškaraca razlikuje se od toga samo za centimetar i po. Nadia Bokody takođe kaže da nam je potrebna društvena promjena kako bismo poboljšali seksualne vještine kod muškaraca, jer ne treba mijenjati veličinu penisa, već samo naše razmišljanje o ‘socijalnoj konstrukciji muškosti’.

Preporučujemo za Vas