U ČEMU SE SLAŽE MUŠKI SVIJET

Kad bi smjeli: Muškarci bi vam rekli da u seksu ne radite ovo

Ako samo legnete na leđa i ne pomjerite se ni najmanje za vrijeme seksa – muškarci imaju razloga da budu nezadovoljni

11717 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Postoje stvari koje jednostavno ne idu – tvrde muškarci. Većina muškaraca ne voli sljedeće:

1. Skrivanje lice za vrijeme orgazma

Za vrijeme orgazma totalno se prepustimo i to bi trebalo i da se vidi na licu. Dakle, ako se stidite da pokažete partneru svoje 'orgazmičko' lice – prestanite. Gotovo da ne postoji nešto što muškarce uzbuđuje više od trenutka kad vide kako vas preuzima strast. Osim toga, osjeća nevjerovatnu potvrdu svoje muškosti – što ima pozitivan uticaj na vaš seksualni život.

2. Ćutanje o tome šta vas zaista uzbuđuje

Žene koje otvoreno kažu šta žele za vrijeme seksa djeluju samouvjereno, ali i nevjerovatno seksi i privlačno. Dakle, recite otvoreno partneru šta volite za vrijeme seksa, a šta ne. Muškarci mrze kad ne znaju šta bi trebalo da rade i boje se da će nešto pogrešno uraditi.

3. Glumljenje orgazma

To je klasik među najvećim seks-greškama i izuzetno je omražen u muškom svijetu: odglumiti orgazam. Glumiti seksualnu ekstazu može kod oboje da izazove dugotrajnu frustraciju. Muškarci smatraju da ne znaju ženu da dovedu do vrhunca – i sigurno će neko vreme razbijati glavu time – a žena će osjetiti frustraciju, što će se odraziti na seks…

4. Preglasno vikanje

Ležati skroz tiho bilo bi nešto poput strašne kazne, te to muškarci nikako ne vole. Ali i totalna suprotnost ih plaši. Ako ćete da vičete da vas čuju dve ulice dalje, dok vas on vodi ka orgazmu – to neće donijeti ništa dobro.

5. Prejaki ugrizi

Neki muškarci vole kad ih grubo uhvatite u krevetu. Nježan ugriz za vrat ili donju usnu može da bude seksi i da poveća uzbuđenje – ali, ako prejako zagrizete, to može da bude i jako bolno i neugodno za njega. Još nešto u čemu se slaže muški svijet: nema ugriza za vrijeme oralnog seksa.

6. Pasivnost

Ako samo legnete na leđa i ne pomjerite se ni najmanje za vrijeme seksa – muškarci imaju razloga da budu nezadovoljni. Strašno im je to dosadno i bezizražajno. Ako samo ležite, a imate od njega velika očekivanja za vrijeme seksa, razmislite o tome može li da bude malo uzbudljivije u budućnosti …