OBEZBIJEDITE USLOVE

Za dobar seks: Ovim stvarima nikako nije mjesto u spavaćoj sobi

Promijenite mekani dušek, važno je da ne upadate u njega kao da ste zaronili u more

9136 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Iako svoj seksualni život možda ne biste povezali sa ove četiri stavke, budite sigurni da loše utiču na njega. Ako iz svoje sobe uklonite samo četiri predmeta, vjerujemo da će ponovo biti probuđena strast.

Nezadovoljstvo seksualnim životom može da utiče na kvalitet veze, a da biste spriječili probleme, odmah iz spavaće sobe izbacite sljedeće stvari:

Mobilni, fiksni telefon, laptop

Ono na šta najviše obraćamo pažnju su svi elektronski uređaji koji su već postali svakodnevni dio naših života. Bez njih jednostavno ne možemo. Iako smo spremni da se večeras “bacimo na posao” i usrećimo svog partnera, u mislima nam je to da imamo još nekog neobavljenog posla, pa nas laptopovi, kompjuteri, a naročito telefoni odvlače i nesvjesno nam pažnju preusmjeravaju na sasvim druge misli. Dakle, ili sav posao pozavršavajte na radnom mjestu ili zauvijek izbacite uređaje iz svoje sobe tokom odnosa.

Televizor

Televizor je uređaj koji nije toliko mobilan i protiv kog se ne može. Ali, ukoliko vam smeta kada je uključen tokom seksualnog čina, odmah ga ugasite. Ne dozvolite da slike ili ton odvuku vašu pažnju. Ponekad nije dovoljno ni da TV ostavite na “mute” jer i tada bespotrebna svjetlost pravi neku dodatnu nervozu. Najbolje bi bilo da ga potpuno ugasite.

Pidžame i stare spavaćice

Ako ste žena, onda imajte na umu da vašeg muškarca neće baš uzbuditi ukoliko budete odjevene u pidžame sa Disney junacima ili cvijećem. Oni vole da ste u trenutku seksualnog odnosa veoma seksi i najčešće su za to da na sebi nemate ništa, ali da biste im raspirili maštu, možete obući provokativni donji veš. Zbog toga, zaboravite na stare stare mamine spavaćice i pidžame i izbacite ih iz ormara. Vidjećete, biće bolje i vama i njemu.

Mekani dušek

Krevet igra veoma važnu ulogu u vašem seksualnom životu. Ako imate ležaj sa mekanim dušekom, mijenjajte ga. Da bi ste u krevetu bili što kreativniji, najbolje je da nabavite neki novi, izdržljiviji dušek, tvrd i sa oblim ivicama. Važno je da ne upadate u njega kao da ste zaronili u more.

Preporučujemo za Vas