Molio je majstora da telefon proglasi mrtvim: Da žena ne vidi poruke

Popravljao mobilni i pronašao poruku: 'Reci da je mrtav, moja žena želi da vidi istoriju poziva'

16381 pregleda 1 komentar(a)
Telefon sa posebnom porukom i sto eura mita, Foto: TikTok
Telefon sa posebnom porukom i sto eura mita, Foto: TikTok

U servisu za popravljanje mobilnih telefona, jedan radnik se iznenadio kada je u mobitlnom telefonu pronašao poruku uspaničenog supruga. Uz poruku je bila i novčanica od 100 dolara i molba da mu 'spasi brak'

Majstor je na TikToku objavio video i pitao što da uradi. Naime, u servis mu je došao jedan muškarac i ostavio iPhone na popravku. Sve se činilo kao rutinski posao dok tehničar nije otvorio telefon i u njemu pronašao poruku.

"Molim te, reci mojoj ženi da se iPhone ne može popraviti. Želi da provjeri istoriju poziva, 100 dolara je za tebe. Hvala - pisalo je na papiriću uz koji je bilo stavljeno i sto dolara.

Majstor je prepričao i kako se sve odvilo.

"Ranije danas došli su muškarac i žena i dali mi njegov iPhone na popravku. Rekao sam im da dođu za sat vremena. Počeo sam da otvaram telefon i tada sam našao poruku u kojoj je pisalo da ne popravim telefon i 100 dolara", objasnio je i pitao korisnike TikToka šta da uradi.

https://www.tiktok.com/@maniwarda/video/6876568535737437446?sender_device=pc&sender_web_id=6891392270282671622&is_from_webapp=1

Video je pogledan preko dva miliona puta, a mišljenja su bila podijeljena.

Kao što se može pretpostaviti, muškarci su većinom komentarisali da treba da uzmei 100 dolara i kaže da telefonu nema spasa. Žene su pak komentarisale da treba da zadrži novac i sve kaže ženi.

Bonus video: