SKLAD NE DOLAZI SAM PO SEBI

Stvari koje muškarci baš mrze: Pet grešaka koje žene prave u seksu

Iako je eksperimentisanje u krevetu poželjno, to treba da se dešava samo kada su karte jasno posložene i kada oba partnera daju svoj pristanak

13918 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Čak i ako se sa voljenom osobom viđate mjesecima, velike su šanse da ne znate baš sve o tome šta on voli ili ne voli. Vremenom ćete otkriti šta je to što on posebno preferira, ali bi bilo dobro da saznate i šta je to što on misli da radite pogrešno. Evo šta muškarci imaju da kažu na temu – ženskih grešaka u krevetu.

Čekanje na to da uvijek on započne igru

Iako su muškarci lovci u muško – ženskim odnosima, ono što iznad svega vole je situacija u kojoj žena pravi prvi korak. To bi značilo da ne morate uvijek čekati na njegovu inicijativu, da bi došlo do intimnosti. Započnite sa otkopčavanjem nekog dugmeta i dajte mu znak da ga želite.

Posebno su razočarani kada je žena tiha u krevetu

Ne postoji ništa neugodnije od vođenja ljubavi sa djevojkom koja je toliko tiha u krevetu, da je jedina buka koja se u sobi čuje škripanje kreveta. Niko od vas ne traži da vrištite iz sveg glasa, ali malo suptilnih zvukova užitka bi i te kako bilo poželjno.

Zaobilaženje njegove intimne regije

Muškarci se posebno osjećaju nepoželjno u krevetu kada devojka na sve načine nastoji da zaobiđe dodirivanje njegove intimne regije. On bi volio malo više pažnje po tom pitanju.

Pretpostavka da volite iste stvari u krevetu

Sve dok ne dobijete dokaz da on voli isto što i vi, suzdržite se od pretpostavki. Iako je eksperimentisanje u krevetu poželjno, to treba da se dešava samo kada su karte jasno posložene i kada oba partnera daju svoj pristanak. Ako pretpostavite da on voli grubu igru samo zato što je vi volite, to može da bude problem.

Tajanstvenost u vezi sa očekivanjima u krevetu

Kada vodite ljubav sa novim partnerom, gotovo je suludo očekivati da on zna šta vam prija. Morate pronaći način da mu suptilno naglasite šta volite i šta vas uzbuđuje. Ako očekujete da vam pročita misli, bićete vrlo neprijatno iznenađene, jer oni to zaista nisu u stanju.

Preporučujemo za Vas