Provjerite: Da li je ljubav među vama stvar prošlosti?

Poštovanje je pored ljubavi i povjerenja jedna od najvažnih odlika stabilne veze. Ako vam je sasvim svejedno šta partner radi zbog vas, to je pokazatelj da vaša osjećanja prema nijesu više ista

4665 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Potrebno je puno truda, zalaganja i strpljenja da biste ostali sa nekim u vezi kada početna zaljubljenost izblijedi. Sasvim je normalno da početni plamen koji je zapalio vašu ljubav izgubi svoju moć, ali ako nakon njega ne dođe do rađanja prave ljubavi, to ukazuje na to da se kraj veze bliži. Ako ste u nedoumici u vezi sa tim da li su vašoj vezi odbrojani sati - ovo su jasni znaci da gubite emocije prema svom partneru.

Apatični ste

Ako imate utisak da ne želite da razgovarate sa vašim partnerom i izrazite svoja osjećanja bilo kojim povodom, to je jasan znak da nešto nije u redu. Ako vas čak ni bijes ni ljubomora ne mogu navesti da reagujete to je pokazatelj apatije koja vodi ka raskidu. Ravnodušnost je glavna naznaka gašenja veze, piše Ženski magazin.

Ne provodite vrijeme zajedno

Ne postoji u vama ona specifična doza uzbuđenja kada negdje treba zajedno da idete ili nešto da radite. Nedostatak interesovanja za vrijeme koje biste mogli da provedete zajedno je još jedan od pokazatelja da lagano gubite osjećanja prema partneru. Kada nekog zaista volite nastojite da sa njim provodite svaki raspoloživ trenutak, zar ne?

Nedostatk poštovanja

Ako svom partneru ne ukazujete poštovanje kao što ste to nekad radili, odnosno ako ne osjećate potrebu za tim, vrlo je izvjesno da će vaša veza krenuti nizbrdo. Poštovanje je pored ljubavi i povjerenja jedna od najvažnih odlika stabilne veze. Ako vam je sasvim svejedno šta partner radi zbog vas, to je pokazatelj da vaša osjećanja prema nijesu više ista.

Ne nedostaje vam kad ste razdvojeni

Ako u periodima razdvojenosti od svog partnera ne osjećate da vam on nedostaje, to je takođe znak koji bi trebalo da vam signalizira da ste na kraju vaše veze. Kada nekog stvarno volite, o njemu jednostavno ne možete da prestanete da razmišljate koliko god bili okupirani drugim stvarima. Ako to sa vama nije slučaj, nema razloga da više gubite vrijeme u vezi.

Bonus video: