ONAJ PRAVI

Ovakvim muškarcima žene ne mogu da odole: Jeste li među njima?

Sluša umjesto da brblja u nedogled. Primjećuje male stvari i daje komplimente bez ustručavanja…

11132 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Koliko ste puta čuli da žene obožavaju samopouzdane muškarce? Bezbroj, vjerovatno. Međutim, rijetko ko će priznati da to samopouzdanje ne mora da ima nikakve veze s debljinom novčanika, markom automobila koji vozi, pa čak ni sa time kako neko izgleda.

Tajna je u muževnoj energiji koja prosječno privlačnog muškaraca pretvara u nekoga kome žene ne mogu da odole.

1. Muškarac koji je u dodiru sa svojom muževnošću pršti od harizme i samopouzdanja. On hoda ispravljenih leđa i glave, ne zastajkuje, ali i ne brza. Uvijek ima svoje odredište i cilj. Ne ulazi u prostoriju kao da je posjeduje, već kao da u njoj sve poznaje.

2. Ima zaštitnički instinkt, ali nije posesivan. Sluša umjesto da brblja u nedogled. Primjećuje male stvari i daje komplimente bez ustručavanja. Ne upušta se u ogovaranja, nema kratak fitilj i uvijek gleda pozitivnu stranu stvari.

3. U odnosu sa sobom i drugima ne preuzima ulogu žrtve, ne kuka o svojim finansijama, nerazumnom šefu ni kosi koja je počela da se stanjuje ili da sijedi. Ne fokusira se na svoje mane.

4. Muškarac u dodiru sa svojom muževnošću dobro se osjeća u svojoj koži. On rijetko kada izgleda poput fitness modela s Instagrama, ali je svjestan dobrobiti redovne fizičke aktivnosti i bavi se nekim sportom – kako zbog zdravlja tako i zbog dodatne prilike za druženje i širenje kruga prijatelja. Nauka je potvrdila da se energetsko polje smanjuje kada smo depresivni, ljuti, tjeskobni ili frustrirani. S druge strane, ono se povećava kada smo sretni, zabavni i puni ljubavi, prenosi zadovoljna.hr.