Prvi seks sa novom partnerkom: Evo šta je muškarcima u glavi

Hoće li savladati kopču na grudnjaku, hoće li se u pravom trenutku sjetiti gde je ostavio kondom…

17119 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Većina muškaraca više je usredsređena na to da ne pogriješi u nečemu, nego što razmišlja o eventualnim "kiksevima" partnerke za vrijeme seksa. Evo i tipičnog scenarija: Počinje predigra uz poljupce i milovanje i muškarac se automatski pita: ''Hoće li se ovo stvarno dogoditi?''.

Kombinacija neizvjesnosti i goruće želje često rezultira većim trudom u predigri. Međutim, kod mnogih muškarca se u ovim trenucima, koji bi trebalo da ih potpuno obuzmu, javlja zabrinutost zbog ''tehničkih'' detalja – hoće li savladati kopču na grudnjaku, hoće li se u pravom trenutku sjetiti gde je ostavio kondom, da li je sklonio svoje prljave čarape ili su još pored kreveta...

I tako se, dok predano pokušavaju da podignu stepen uzbuđenja kod partnerke, neizvjesnost oko ostvarenja cilja, kao i budno praćenje reakcija na ono što preduzimaju – nastavljaju. A onda, kada se partnerka potpuno predaje, uzbuđenje muškarca još više raste, piše miss7.

Ali, osim nevjerovatnog uzbuđenja, živci počinju da trpe zbog brige šta se događa u za ovu priliku najvažnijem dijelu tijela. Jednostavno, muškarci svaki put žele da seks bude vruć, zabavan i neobuzdan. Naravno, i najbolji koji ste dotad doživjeli.

Bonus video: